pistacik11 napísal:pana, mne sa nechce prehadzovat raz za dva roky vyfuk a sedacky kvoli stk/ek nieto motor

na to je jednoduche heslo : robis si to sam .. nedas si vyfuk a sedacky nemusis to robit easy... :)
proste ja to mam na zabavu chcel som skusit rozobrat motor a zlozit. Zaujimalo ma to tak som si kupil poskodeny motor a nalial par eur .. a tu je to o tom hesle nemusel som si robit problemy urobil som si ich sam ..
Fuxxo klasika m52 sanie trosku popilene a folia nic prevratne - nuda na gauci ..
Motor som uz nastartoval a ide teda 1 krok je fajn. Druhy je ci to nebude tlakovat alebo robit kapucino .. a treti ci to pojazdi dake km ..
Samozrejme bolo treba aj flashnut jednotku na 2,8 mapu .. Nastartovalo to ako keby to ani nebolo von .. radost som mal samozrejme velku kedze som len trulko co sa hrajka na stare kolena. Ale mna to viac bavi v garazi ako sa vozit na tom. Takze si furt nieco najdem co dokazit . Presne robim to co som vzdy hovoril vidim to uz na sebe jak 40+ rocny , preplacane to auto to chces - to chces a nadrbes to jedno cez druhe

. Ale uz krotim svoju krizu stredneho veku...