Piatok, 10. Apríla 2009, 22:03
konecne po dlhej dobe som zohnal to co som chcel,328iA rv95,hladal som skoro 2 mesiace,na vsetkych strankach a poto konecne dobra ponuka,aspon pre mna.V piatok som letel pon do poltara,koniec sveta,ked som isiel pon tak som isiel naslepo,nevidel som fotky,a majitel mi ich stale nemal cas poslat.Ale bol so si vedomi ze po kupe don vrazim dake prasule.Cakal som derave sedacky,zahuleny interier a podobne.Moje stretko z autickom.Interieru ktoreho som sa bal bol upnle na 99 percent v pohode.Alu akurat tak v hodne do zberu.Nefajcene,alcantra v top stave.Exterier troska hrdze,ale lakirnik sa trocha pohra.Technicky stav na oko postacujuci,rozoberem dalej.Skusobna jazda,zlava na cene a hop na inspektorat odhlast ho.Cesta domov paradicka,trocha som mu stupal na krk a predbiehat s tym parada a radost.Vecer som ho odparkoval a tesil sa na dalsi den snim.Rano som isiel po rozky nanom,sadnem do auta potocim klucom,zabuble krasny zvuk motora.Pohnem volantom,a hups,serv huci ako brzdiaci vlak.No kaslem na to 1000m do obchodu prejdem a potom pozrem na to.Celou cestou to hucalo skripalo a td.Vracam sa na parkovisko a hned mi udrelo do oci ta ciara a obrovska kaluz servo kvapaliny.No zavolal som mechanika aten mi hnet po prehliadke povedal ze riadenie v cudu.Hnet bolo po nalade a zacalo zhananie riadenia.Najviac som bol nervozny z toho ze som si nebol isty ci mi to bude pasovat napr aj z 1,8 ky.Nakoniec som dostal dobru ponuku Ale z 1,8TDS.A to som mal este vacsi mindrak ci to bude pasovat.Nesedelo ani cislo riadenia.Manik z povazskej bystrice ma ubezpecoval ze to sediet bude,ak som letel pon.Riadenie bolo tak v prdei ze auto muselo ist do dielne na voziku.A tu zacina stav auta,na aute v ramci setrenia bol vymeneny len jeden tlmic,dalsi bol vyteceny.Komplet kotuce zodrate hlboko pod priemer,platnicky len zelezo.Simembloky na hrane z normou.Filtre? chudak auto.Este ze som ratal stym ze do toho auta daco dam.Obiednal som komplet vsetko nove co bolo zle.Pomaly ale isto to bude kompet OK.Dnes som vymenil zadne svetla za biele smerovky.A hlavne kupil a okamzite nahodil 18 kola.Poviem zadne svetla a kola a hnet sa da na to auto pozriet.Vybava ma uputala najviac.Kompet okrem kozky.Dokonca som nasiel v kufri pri rezerve original tazne este zo stitkami nikdy pouzite,to ale asi ja nevyuzijem.No este chvilocku potrva kym bude podla mojho gusta.Najblisie ho cakaju biele predne a bocne smerovky.Najst daky predny plast na seriovy naraznik,nech to dostane daky smrnc.Ale hlavne mu idem dat cerstvy vzduch,natiahnem sisku az pod ladvinku.Mal som to v 328 iA touringu a bol to krasny tah a este krajsi zvuk.Keby som vedel sedliak pridat foto tak bi som ho sem smrcol tiez.
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-
![2009-08-20_19-29-36_200820091060[1].jpg (843.04 KiB) 2209 zobrazení 2009-08-20_19-29-36_200820091060[1].jpg](./../download/file.php?id=42594&t=1)
-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
matyson v Piatok, 23. Októbra 2009, 17:17, upravené celkom 4 krát.