... všetko o BMW ...
Inscene napísal:330i a 330d uplne rozdielne auta.. verzie X tiez podstane nieco ine tak sam musis vediet co chces..ak chces mozes sa odviest v mojej 330i podla mna bude rozhodnute..
Sodap napísal:za 7 nekupis 330i...sam som ju chcel za presne taku sumu, zial nic co by som neskor nelutoval nebolo.
Za tu cenu ked chces E46-ku tak 328i uz zozenies tak ako jaa vykon nieje az tak rozdielny a chipom a dobrym vyfukom sa dostanes na uroven 330i a ked boh da tak aj viac (hovorime o seriovej 330-ke)
Sodap napísal:za 7 nekupis 330i...sam som ju chcel za presne taku sumu, zial nic co by som neskor nelutoval nebolo.
Za tu cenu ked chces E46-ku tak 328i uz zozenies tak ako jaa vykon nieje az tak rozdielny a chipom a dobrym vyfukom sa dostanes na uroven 330i a ked boh da tak aj viac (hovorime o seriovej 330-ke)
Inscene napísal:
nemas taku vybavu nemas 17ky brzdy nemas kvantum veci... dalej 30 koni asi nedosiahnes len vyfukom ako spominas .. mas novsi motor nemas taku spotrebu a dalsie veci ..
Sodap napísal:ale treba ratat aj s dovozom, takze za 7000 to tak ci onak nebude![]()
(btw. na tej ciernej akoby nesedla kapota..to by mohlo nieco znamenat..nezda sa mi,ze by to fotil s otvorenou kapotou,popis som necital,po nemecky toho moc neviem)