... všetko o BMW ...
LOKI napísal:Ja mam 193 a v predu nemam problem, vzadu sa to da prezit
mitocross napísal:Velmi zalezi na konkretnej postave a vahe cloveka. Zaroven naslapy len dokonale prekazaju, takze cele nastupovanie/vystupovanie zhorsuju.
LOKI: Farba exterieru 100%
kapitanocivid napísal:To hádam nemyslíš ani zo srandy. Vzadu je citeľne menej miesta ako v novej x4, dozadu v x6 na dlhšej trase bude za trest komukoľvek nad 170cm. Prežiť sa tam dá akurát od auparku po inchebu.
LOKI napísal:s tou tvojou vyskou sa v ktorych autach citis pohodlne ? Tipnem A8 ?Ja mam 193 a v predu nemam problem, vzadu sa to da prezit
Pilifo napísal:No ak mám povedať pravdu, tak subjektívne sa mi v mojej E61 sedí pohodlnejšie. Hlavný problém som v X6 mal s tým, že som si už šúchal hlavu o strop, aj keď som mal sedačku položenú na najnižšej pozícii, čo sa mi v E61 nedeje. Je to pravdepodobne tým, že X6 má tú strechu pomerne dosť zaoblenú. Vzadu som už nemohol sedieť duplom - to som musel mať skrčenú hlavu.
Ale inak je to parádne auto. Strašne sa mi páčia jeho krivky, ale bohužiaľ kúpiť by som si ho kvôli menšiemu pohodliu nemohol
rebuss napísal:Tu to moc nevidno ale stejny problem u ocovej byvalej e70, vsimnite si aj ten "vysedeny stred" auto malo v tom case cca 70k, skusal som to opravit vid 2 foto ale za tyzden to vyzeralo rovnako. Zajtra odfotim v X6 v bielej kozi a v 50 000km, koza je vsade v excelentnej kondicii este stale "vonia" ale ten bok je dost zosuchany