poznate to...vonku -8C, 30cm nasnezene a rozmyslate, co kupit ako daily car a napadne vas, ze cabrio ste este nemali

Chcel som sa vratit k BMW, nechcelo sa mi vycestovat do zahranicia po nejake, tak som hladal v nasej ,,pestrej,, ponuke...V DS bola jedna pekna 320i biely packet, automat, dobre km aj cena, len kym som sa rozhybal, predala sa. Boli tam nejake kusky okolo 15 ale ziadny nezaujal nejako extra, bud chybali kolesa aj packet alebo malo vela km a slabsiu vybavu. Kedze je to primarne auto pre 2 ludi do mesta a okolie, zacal som pozerat Z4. Paci sa mi aj starsi model 2003+, ceny idu od 9 ale nechcel som platenu strechu.
Zameral som sa na ponuku Z4 novsi model E89, v cenovej kategorii na SK do 20k boli AZ dva kusy...jeden biely v AAA a druhy, ktory som neskor zistil, ze je kamaratovho otca, takze asi viete, ako to dopadlo...

Jedna sa o BMW Z4, rocnik 2009 a motor s divnym oznacenim 23i

Motor je 2,5 liter - 204 koni a 250 nm

Zrychlenie 0-100 za sympatickych 6,6s

Hmotnost 1480kg

Vybava viac nez slusna - senzory, velka navi - uz CIC, tempomat, vyhrev sedaciek, sedacky potiahnute alcantarou, volant perforovana koza po bokoch a hore,dole alcantara

KM ma nabehanych 129 tisic ale auto vyzera max na 50

Farba asi ta NAJ co moze byt na Z4 - svetlozlata, BMW ju nazvalo ORIONSILBER METALLIC (A92)

Auto neburane, streknuty len kufor
Planovane Upravy:1. Kolesa - auto bolo na 17tkach letnych, tak som si hned zaobstaral pre mna najkrajsie originaly 19-tky Styling 296
2. upgrade NAVI, RJ auta
3. kupit antenu, jednu krytku sroubu vo dverach
4. pravedepodobne nova bateria