Ahojte bmw fans,
po dlhsom case som sa rozhodol napisat nieco o mojom bayeri, ktorym som si splnil sen. Ten sen bol BMW e92 a najlepsie benzin. Tymto odkazujem vsetkych, co sa im zda drahy, ze moc zerie a benzin je drahsi ako nafta, nebojte sa benzinu, on vam to oplati usmevom na tvari a hlavne neryje vrasky do cela co sa servisu tyka :) Predstavujem vam vsetkym, ako vyzera auto presne podla mojho gusta :) ENJOY!
Auto som kupil v Nemecku (kde aj momentalne zijem) od pana, ktory sa o neho velmi dobre staral, bolo velmi udrziavane, co sa odzrkadlilo aj na kozi, volante, radiacej pake a celkovo interieri, vsetci dobre viete na co myslim. Rozmyslal som velmi nad 335i, ale odhovorili ma od 2 turba a tak isto spotreba je trosku vacsia, mienim auto vyuzivat a nie ostat doma, lebo nemam na benzin. Moja priorita bolo mat cervenu kozu, ak niekto s niecim podobnym bojoval, asi vie asi kolko kuskov mu vybehne po filtrovani. Km som si overil, servisna historia kompletka, dva kluce, daco sa mi podarilo zjednat z ceny a tak som auto kupil. Jedna z prvych veci co som menil boli angel eyes, typek mal sice biele, ale boli slabucke, hned tom tam dal to najsilnejsie, co som nasiel: 2x40W H8 + odpor. Co sa tyka servisu, dal som skontrolovat prevodvku, kedze olej vyzeral ako vyzeral, rozhodli sme sa s mechanikom vymenit olej raz, pojazdit 1000km a vymenit znovu uz preplachnuty olej. Vysledok = oplati sa urcite! Hned sa menila aj olejova vana. Auto ma na vrchu carbon foliu, co by som si osobne nedal, ale nevadi mi nijako, preto to ani neriesim. Vybava je pre mna velmi dostacujuca, Idrive mi netreba, co mi chyba je ohrev sedaciek, to je ako fakt naklad v zime

Rozmyslam teda nad dorobenim ohrevu, chcel by som vymenit vyfuk za BMW performance a kvalitne audio, original repro vymenit za lepsie kvalitky + zosik, ale samozrejme ziadne zmeny v interieri. Auto je znizene v pomere 50/25mm.
Obutie leto: 225 35 R19 88Y 8Jx19 ET37 Conti Sport Contact 5p
255 30 R19 91Y 9Jx19 ET39 Conti Sport Contact 5p Mal som aj Pirelli Zero RF, ale to nikdy viac, to uz bolko trosku moc tvrde aj na mna.
Obutie zima: 225/45 R17 91V 8Jx17, ET34
225/45 R17 91V 8Jx17, ET34
Spotreba: Mesto: 9,7 l/100km (pravidelne v zapchach)
Dialnica: 8 - 9,5 l/100km (Raz som siel s lahkou nohou, bez zapchy 900km na spotrebe presne 8,0 l/100km, ked si v DE nakladam 160 - 180 km/h mám spotrebu ca. 9,5 l/100km)
Plny kotol do vrchu: 22,5 l/100km
Ciernota = kazdy vies asi preco

Formula = Zvuk mi ju pri vysokych otackach pripomina
Vrchar = milujem jazdu do vrchu
Vybava: AUTOMATIC TRANSMISSION | |
BLACK SAPPHIRE METALLIC (475) | |
LEDER DAKOTA/D1 KORALLROT (LCD1) |
| | | |
| | | |
BRAKE ENERGY REGENERATION | |
M ALLOY WHEELS DOUBLE SPOKE 225 M/MB |
LOCKING WHEEL BOLTS | |