... všetko o BMW ...
Jamikadze napísal:
Vo vlakne po tyzdni!!! Uz hlupe nie?!! A uniktreba postudovat zakon. V dnesnej dobr sa da chytit za vsetko! A ze trhova cena 800€
Ano ale v top stave s pneu z roku 2014! A nie sroty zvarany krive,!!mne sa zdala prǐetana cena za tie disky ktore stacilo podla jeho slov iba strieknut! Nie cele zrenovovat!!a dal mi ze zadarmo bonus jednu pneu 225 s roku 2001.kurva niesom smelinar ale solidny clovek!ja robim poctivo 12 hodin denne.Ano su horsie pripady ako ja ,ale chcel som poukazat na podvodnika aby sa s toho poucil raz a navzdy!! Kazdy mame sancu na napravu!! A tu mu ju aj davam!! Davam sa ceste priznat a ospravedlnit!to vse
dodoIPD napísal:
Neviem co si videl na pribehu toho "chudaka" ako si ho nazval, niesom ojebavac a stojim si za tym. Ten clovek sa len snazi vyuzit situaciu.
Mozes sa spytat RudyJames, je tu na klube, popripade chalanov z ART Pneu ktory su tu tiez a motor menili a videli.
cptObvious napísal:
Pocuj, vidia to vsetci okrem teba.
BTW. Vies odpovedat na nejaky otazku aj napriamo? Mna nezaujima majitel, ktory nema sajn co kupil. Tomu sa paci spotreba a nic viac neriesi (zatial). Ani chalani z ART pneu, ktori motor "videli" ...Ja som ten motor videl v akcii, a zdravo naozaj nedymil.
dodoIPD napísal:
Tu mas inzeraty "800 eur s pneu z 2014"
http://auto.bazos.sk/inzerat/48095147/B ... -PAKET.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/46369557/A ... -5-6MM.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/46336235/B ... 40-R18.php
Mas skopirovane spravy, jedine co som napisal bolo "kolesa su rovne a hlavne origo." Nepisal som ze v akom su stave ze su tip-top excelentne, len ze su rovne.
Mas pravdu ze rovne neboli, kde som ta uviedol do omylu, ja som si pamatal tak ze rovne boli, avsak sme sa dohodli na zmier ze ti ich bud zadarmo vyrovnam alebo preplatim 30 Eur.
Jamikadze napísal:
Prepac Dodo-ipd tu teraz mozes vidiet ako pismena,vety dokazu ublizit ak su pravdive! Kazdy kto cital od zaciatku vies uz svoj nazor! Mne vobec neslo o pokazenie tvojho mena! Mam spravu kde som ti daval sancu vyt ferovy!! Vtedy si mi nechcel vratit peniaze v plnej sume! Mrzi ma, ze takto to dopadlo tu na fore.Este uvidime ako to dopadne pri pravnikovy.Niesom clovek ktory robi zle napriek! Len nedal si mi proste na vyber! Nereagoval si uz na sms spravy az po dlhsom case si vobec odpisal! Tak dokaz vazne tu vsetkym ze si Vazne seriozny clovek, ktory ma tu kost zs hlavou a srdce n spravnom mieste!ja ti disky neposlem, lebo uz od utorka sa renovuju! Nemal som na vyber!!nechcel som ich dalej takto predat ci uz len po cenu lebo by som pokracoval v tom co ty! Radsej spravit a potom predat aby som mal custe svedomie a nehambil sa zato co som spravil! Inac ten cierny viem, ze si taky kupil nie tvoja chyba mal pod pradkovou farbou 2cm gytu v jednom luci my volali kde ich robia. To len pre info. Este raz sorry ale mohlo to dopadnut o nieco lepsie.
Maco napísal:A teraz chceeeees?.... Vratenie penazi? Uhradu nakladov? Povedat prepac? Ked budes predavat disky ty budes ich predavat ako zrenovovane vyrovnane disky za 900€ alebo budes charakter a uz ked s nimi raz bolo nieco robene tak ich predas za to za co si ich kupil?
dodoIPD napísal:Za A, krive boli dva disky, nie 4, to si mi aj napisal a poslal a o 2 sme sa aj bavili.
Za B, renovacia? Ved ta co ma spolocne s tymi diskami? Ved si vedel ako vyzeraju a ze treba renovaciu a k tomu bola aj odpovedajuca cena, ty by si bol najradsej aby som ti ich predal nove za 200.
Za C, 4x zvaranie obrubnikovych veci? Ved na foto si dal JEDEN disk ktory je poskodeny, ostatne su bez poskodenia!
Neviem kto tu fabuluje teraz.