... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: E70 X5 (Flame - Koho som okradol a oklamal SEM)

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:24

No vidis, jedno slovne spojenie a co vsetko dokaze zmenit :mrgreen: Ale mozno som ja kokot ale ked osobne idem kupit nieco tak lacne na co by som mohol doplatit tak bud to kupim s rizikom alebo radsej niesom zgrlavy a kupim vec v trhovej hodnote :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PetoK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:29

Napisem len tolko, blahozelam k ziskaniu super povesti predajcu... nech si to precitaju vsetci potencionalni zakaznici a urobia si nazor... :oops: :oops: :oops:

nic viac sa k tomu neda dodat... #-o #-o #-o

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW

Re: E70 X5 + Non-BMW + BMW M3 story

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:35

Jamikadze napísal:

Vo vlakne po tyzdni!!! Uz hlupe nie?!! A uniktreba postudovat zakon. V dnesnej dobr sa da chytit za vsetko! A ze trhova cena 800€
Ano ale v top stave s pneu z roku 2014! A nie sroty zvarany krive,!!mne sa zdala prǐetana cena za tie disky ktore stacilo podla jeho slov iba strieknut! Nie cele zrenovovat!!a dal mi ze zadarmo bonus jednu pneu 225 s roku 2001.kurva niesom smelinar ale solidny clovek!ja robim poctivo 12 hodin denne.Ano su horsie pripady ako ja ,ale chcel som poukazat na podvodnika aby sa s toho poucil raz a navzdy!! Kazdy mame sancu na napravu!! A tu mu ju aj davam!! Davam sa ceste priznat a ospravedlnit!to vse

Tu mas inzeraty "800 eur s pneu z 2014"
http://auto.bazos.sk/inzerat/48095147/B ... -PAKET.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/46369557/A ... -5-6MM.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/46336235/B ... 40-R18.php

Mas skopirovane spravy, jedine co som napisal bolo "kolesa su rovne a hlavne origo." Nepisal som ze v akom su stave ze su tip-top excelentne, len ze su rovne.
Mas pravdu ze rovne neboli, kde som ta uviedol do omylu, ja som si pamatal tak ze rovne boli, avsak sme sa dohodli na zmier ze ti ich bud zadarmo vyrovnam alebo preplatim 30 Eur.

cptObvious

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:37

dodoIPD napísal:

Neviem co si videl na pribehu toho "chudaka" ako si ho nazval, niesom ojebavac a stojim si za tym. Ten clovek sa len snazi vyuzit situaciu.
Mozes sa spytat RudyJames, je tu na klube, popripade chalanov z ART Pneu ktory su tu tiez a motor menili a videli.

Pocuj, vidia to vsetci okrem teba.
BTW. Vies odpovedat na nejaky otazku aj napriamo? Mna nezaujima majitel, ktory nema sajn co kupil. Tomu sa paci spotreba a nic viac neriesi (zatial). Ani chalani z ART pneu, ktori motor "videli" ...Ja som ten motor videl v akcii, a zdravo naozaj nedymil.

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:39

Ale zas ty si keked pre ktoreho je auto co ma 90tis km na odpis takze ty sa neratas ako vzorka :lol: :lol: :lol:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:39

cptObvious napísal:

Pocuj, vidia to vsetci okrem teba.
BTW. Vies odpovedat na nejaky otazku aj napriamo? Mna nezaujima majitel, ktory nema sajn co kupil. Tomu sa paci spotreba a nic viac neriesi (zatial). Ani chalani z ART pneu, ktori motor "videli" ...Ja som ten motor videl v akcii, a zdravo naozaj nedymil.

Mozem ta este odkazat do ProfiTuningu kde ho Maco upravoval.
Neni tam DPF a je tam 350k.
Chalani z ART Pneu ho nieze len videli, ale aj menili.
Rudy sa nielen vozi, ale pravidelne ma navstevuje kedze sa pozname nejaky ten rok.

Jamikadze
Kraj: Prešovský

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:49

dodoIPD napísal:

Tu mas inzeraty "800 eur s pneu z 2014"
http://auto.bazos.sk/inzerat/48095147/B ... -PAKET.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/46369557/A ... -5-6MM.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/46336235/B ... 40-R18.php

Mas skopirovane spravy, jedine co som napisal bolo "kolesa su rovne a hlavne origo." Nepisal som ze v akom su stave ze su tip-top excelentne, len ze su rovne.
Mas pravdu ze rovne neboli, kde som ta uviedol do omylu, ja som si pamatal tak ze rovne boli, avsak sme sa dohodli na zmier ze ti ich bud zadarmo vyrovnam alebo preplatim 30 Eur.

Prepac Dodo-ipd tu teraz mozes vidiet ako pismena,vety dokazu ublizit ak su pravdive! Kazdy kto cital od zaciatku vies uz svoj nazor! Mne vobec neslo o pokazenie tvojho mena! Mam spravu kde som ti daval sancu vyt ferovy!! Vtedy si mi nechcel vratit peniaze v plnej sume! Mrzi ma, ze takto to dopadlo tu na fore.Este uvidime ako to dopadne pri pravnikovy.Niesom clovek ktory robi zle napriek! Len nedal si mi proste na vyber! Nereagoval si uz na sms spravy az po dlhsom case si vobec odpisal! Tak dokaz vazne tu vsetkym ze si Vazne seriozny clovek, ktory ma tu kost zs hlavou a srdce n spravnom mieste!ja ti disky neposlem, lebo uz od utorka sa renovuju! Nemal som na vyber!!nechcel som ich dalej takto predat ci uz len po cenu lebo by som pokracoval v tom co ty! Radsej spravit a potom predat aby som mal custe svedomie a nehambil sa zato co som spravil! Inac ten cierny viem, ze si taky kupil nie tvoja chyba mal pod pradkovou farbou 2cm gytu v jednom luci my volali kde ich robia. To len pre info. Este raz sorry ale mohlo to dopadnut o nieco lepsie.

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:54

Jamikadze napísal:

Prepac Dodo-ipd tu teraz mozes vidiet ako pismena,vety dokazu ublizit ak su pravdive! Kazdy kto cital od zaciatku vies uz svoj nazor! Mne vobec neslo o pokazenie tvojho mena! Mam spravu kde som ti daval sancu vyt ferovy!! Vtedy si mi nechcel vratit peniaze v plnej sume! Mrzi ma, ze takto to dopadlo tu na fore.Este uvidime ako to dopadne pri pravnikovy.Niesom clovek ktory robi zle napriek! Len nedal si mi proste na vyber! Nereagoval si uz na sms spravy az po dlhsom case si vobec odpisal! Tak dokaz vazne tu vsetkym ze si Vazne seriozny clovek, ktory ma tu kost zs hlavou a srdce n spravnom mieste!ja ti disky neposlem, lebo uz od utorka sa renovuju! Nemal som na vyber!!nechcel som ich dalej takto predat ci uz len po cenu lebo by som pokracoval v tom co ty! Radsej spravit a potom predat aby som mal custe svedomie a nehambil sa zato co som spravil! Inac ten cierny viem, ze si taky kupil nie tvoja chyba mal pod pradkovou farbou 2cm gytu v jednom luci my volali kde ich robia. To len pre info. Este raz sorry ale mohlo to dopadnut o nieco lepsie.

Ja uz sa nejdem opakovat ok? Nebavi ma to.
Pravnika s tebou ocakavam, to som uz spominal.
Ak sa este dakto chce o niecom porozpravat kludne, dnes mam este chvilu cas.

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 20:55

A teraz chceeeees?.... Vratenie penazi? Uhradu nakladov? Povedat prepac? Ked budes predavat disky ty budes ich predavat ako zrenovovane vyrovnane disky za 900€ alebo budes charakter a uz ked s nimi raz bolo nieco robene tak ich predas za to za co si ich kupil?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Jamikadze

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:10

Maco napísal:
A teraz chceeeees?.... Vratenie penazi? Uhradu nakladov? Povedat prepac? Ked budes predavat disky ty budes ich predavat ako zrenovovane vyrovnane disky za 900€ alebo budes charakter a uz ked s nimi raz bolo nieco robene tak ich predas za to za co si ich kupil?

Ano Chcem aby sa tu verejne priznal,ze ma ojebal a,ze nieje ferovy!!Ja mu davam sancu ,lebo ver,ze tahanice cez advokata zato nestoja!
A co sa tyka diskou? ano kupil som ich za 410 eur po zlave 20 eur a 30 poslal na vyrovnanie 4x disky.Renovacia diskou presne rozpisem
4X rovnanie po 25 eur 100eur
4X zvaranie tych obruvnikovych veci plus pieskovanie,praskovanie bude 160 eur cize renovacia 260 eur
http://rovnaniediskov.sk/ Poprad .Vsade kde som inde bol malo komu sa chcelo stym drbat za malo penazi.Ked ich budem predavat tak maximalne za 600eur bez pneu.Asi tak.

A k Vam pane Maco asi ste jeho kamos,ale polozte si jednu otazku priamo na srdce keby,ze Vam to niekto spravi ako by ste to riesili VY? ze super biznis som spravyl,ze som take kupil? bol by ste rad,keby Vas niekto takto neslusne OJEBAL? takze asi k tomu.

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:16

Za A, krive boli dva disky, nie 4, to si mi aj napisal a poslal a o 2 sme sa aj bavili.
Za B, renovacia? Ved ta co ma spolocne s tymi diskami? Ved si vedel ako vyzeraju a ze treba renovaciu a k tomu bola aj odpovedajuca cena, ty by si bol najradsej aby som ti ich predal nove za 200.
Za C, 4x zvaranie obrubnikovych veci? Ved na foto si dal JEDEN disk ktory je poskodeny, ostatne su bez poskodenia!

Neviem kto tu fabuluje teraz.

Jamikadze

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:24

dodoIPD napísal:
Za A, krive boli dva disky, nie 4, to si mi aj napisal a poslal a o 2 sme sa aj bavili.
Za B, renovacia? Ved ta co ma spolocne s tymi diskami? Ved si vedel ako vyzeraju a ze treba renovaciu a k tomu bola aj odpovedajuca cena, ty by si bol najradsej aby som ti ich predal nove za 200.
Za C, 4x zvaranie obrubnikovych veci? Ved na foto si dal JEDEN disk ktory je poskodeny, ostatne su bez poskodenia!

Neviem kto tu fabuluje teraz.

To keby,ze viem aky si tak asi kazdu jednu skurvenu vec som mal fotit.A aj pod plasty dipom bolo od obruvnikoch.A ano vsetky 4! 2 dost ostatne museli ist tiez! Teraz sa nesnaz hodit nieco na mna.Ja nechcem od teba Kurva peniaze za renovaciu!!!! A kurva Renovacia a nastrek na cierno je velky rozdiel!!Tak uz si priznaj konecne,lebo sam sebe len hambu robis!!!Asi nemas Gule natolko aby si len napisal ano preac ojebal som ta !! ale 50 eur zisku co tvrdis je pre teba vela aby si to vsetko zapieral!! A verim,ze ziadne krytky ani nedojdu,jedine,ze teraz niekde kupis a posles aby som nepovedal,ze si zas dristal!Ma nechci nahnevat,lebo nemam problem tu celu konverzaciu od mailu az po sms hodit a ver,ze uz v nicom sa nevyhovoris! a ty to dobre vies!!!

A tu mozu vsetci vidiet ze si fotil asi len ten rovnaky disk? preco? teraz som si vsimol na foto,ze jeden je este skoro cely zafoliovany a nie ako na fotkach!! a kde a preco si tie 2 nefotil? tu pekne vidno ze 2 si vobec nefotil!! Ib jeden co vyzeral byt ok!
Prílohy
IMG_2626.PNG
IMG_2624.PNG
IMG_2581.jpg
Naposledy upravil/-a Jamikadze v Pondelok, 30. Marca 2015, 21:29, upravené celkom 1 krát.

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:25

Niesom s dodom daky BFF ale vidim to triezvo ale pomaly zacinam naberat dojem ze chybu si spravil ty. A rozmazavas to tu lebo nechces ju priznat.
Ano, dodo ti mozno nepovedal vsetko, to neriesim ale pozrime sa na to z tvojej stranky.....

Isiel si kupovat koelsa za menej ako polovicu trhovej ceny ako zidak a ocakaval si asi vcera vyrobeny kus. Ked si tak strasne chcel take kolesa a ET tak si mal hladat kolesa v top stave za adekvatnu cenu, nie volil si cestu inu.

Ked to bolo pre teba take extra super dolezite a taky markantny peniaze a nieco co si strane chcel mal si si ist pre to osobne, mna vobec netankuje ze si akurat v pici riti dakde daleko, myslim ze dohodnut sa da ze si ich prides pozriet osobne a zhodnotis stav a nenechas to na niekoho co si mysli ze je to puklica.

Keby si to kupoval za liter a stalo by sa ti toto tak nepoviem nic, ale stale si to kupil za cenu srotov, dal si dokopy a niesi ani na cene najlacnejsich kolies v ponuke takze stale si na tom dobre a mas kolesa ktore si si dal dokopy a kludne ich uzivaj.

Ked su to pre teba prve a posledne peniaze a bol si nespokojny s diskami mal si ich vratit, bol by si refundovany a nic by sa nestalo. Takze neviem, hrame sa na urazenu primadonu ktora urobila dost silnu picovinu a nechce si ju priznat?

Pripadne zaloby alebo ine vyhrazne alebo ine spravy ktore sa nestotoznuju s tymto nazorom mi kludne posli do spravy, dam ti kontaktne informacie. Dufam ze ma este neudas aj za dajaky danovy unik lebo to by uz bola uplna skoda.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:26

Daj kludne, ja ti stale hovorim ze som ta neojebal.
Daval si aj fotky, myslim ze tam to je videt vpohode co je dojebane a co nie.
Nabuduce si kup nove kolesa, ti mozem odporucit radsej, mozem ti dat aj zlavu v BMW co mam, nechas im tam za disky 1900 s DPH a budes urcite spokojny!

Vidis Maco ako 3 strana ti to vysvetlil, myslim ze zrozumitelne.
Ja si myslim ze si dokonca kupil dobre, dostal si zlavu a odskodnenie, za vec ktoru som si priznal ze bola moja chyba.
Zaplatis si renovaciu a mas za 670 eur kolesa ktore mozes predat za 800 eur, vlastne ja som ti dal este aj zarobit! :)
Naposledy upravil/-a dodoIPD v Pondelok, 30. Marca 2015, 21:30, upravené celkom 1 krát.

banned

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:26

Chlapci, mam v pici celeho doda, aj jeho leasingove gtrko prerobene z anglicana na lhd. ALE!

Jedna vec je ista, kopa, naozaj velka kopa ludi, si mysli, ze disky su OK, pretoze krive mozu byt, no hadzat na ceste nemusia (na SK je snad 99% diskov od 15" vyssie krivych), robil som jeden cas iba s gumami a diskami, naozaj, aj ja som sa zo zaciatku zoparkrat ojebal, pretoze, ked disky jednoducho na aute netrasu, tak su automaticky ok, nie? Pri prezuvani sa neroztacaju, takze to zisti az novy majitel pri obuvani a vyvazovani. Nezastavam si to gtrko, ale ak ich nemal na vyvazovacke roztocene, naozaj nemusel vediet, ze su ohnute, no nemal tak informovat, ze su ok, keby povedal, mali by byt ok, bolo by to fertig.

Inak k poskodeniu na foto, neni to nic hrozne, bezne ojebanie od obrubnika, na druhej strane, takuto detailnu foto by som ocakaval od seriozneho predajcu este pred predajom... Ale ak tie disky stoja fakt 8-9kil a dostal ich za polovicu + predajca poslal aspon tych 30e na opravu (co vidno, ze to nema v pici a chcel mat cisty stit), tak si myslim, ze ten obchod nebol az taky neseriozny.

Ponaucenie - vzdy si pred kupovu elektronu bud nahodte kazdy jeden disk na dva sroby na vasu napravu a roztocte, alebo pozriet do pneuservisu, za roztocenie zoberu 2-3e ak vobec, pretoze naozaj vela ludi ani nevie, ze disky su v skutocnosti ohnute!!!

EDiT: tie prijebane reci o pravnikovi treba vynechat, neni sme male deti a vieme ako to na slovensku chodi, zial Bohu, aj keby ides na to pravnickou cestou, na SK nic nedosiahnes, nepomozu ti ani konverzacie, fotky, telefonaty ani kokot ti nepomoze, ked druha strana chce, tak to zamrzne na procesnej chybe alebo z hocakeho ineho dovodu, verte mi, boli ludia, ktori chceli vracat 10 tisicove auta, a nic nedosiahli... Takze take reci su uplne mimo...
banned... ...connecting people :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných