... všetko o BMW ...
cptObvious napísal:Dodo...pls nepouzivaj tu silne slova "investovanie" "obchod" "volatilita" to co som videl na pribehu toho chudaka ukazuje, ze si obycajny bezcharakterny ojebavac. Tie slova pls nepouzivaj v suvislosti s tvojou "zarobkovou cinnostou" uraza to naozajstnych podnikatelov.
BTW trvas na tom, ze ta 335d je super kauf s "novym" motorom?
dodoIPD napísal:
Stale to nemeni nic na tom, ze si nepochopil princip obchodu a investovania.
Skusim ti to vysvetlit.
Ja do toho auta investujem svoje peniaze, a podstupujem riziko, pretoze auto je tovar ktory straca hodnotu (pokym to neni investicne auto), ked ho predam zo ziskom, tak sa mi investicia oplatila.
Ak ho predam zo stratou, tak do podobneho auta uz neinvestujem. Samozrejme riziko sa stupnuje tym, ze trh je volatilny a kupischopnost obyvatelstva tiez, a auto mi moze dlho stat.
Ked si ho medzicasom uzijem, a este natom zarobim, perfektne.
Som rad, lebo robim co ma bavi, a zelam ti aby si to nasiel aj ty
Jamikadze napísal:
Takze takto DODO po prve preco som ich nedosniesol ci neposlal na vyrovnanie zadarmo k tebe 360 km? nebud smiesny ta cesta naklady by boli drahsie pre mna ako vyrovnanie diskou kdekolvek v mojom okoli! A ani na jednej foto stym co si poslal nevydno tie obruvnikove skody!! SI myslim,ze kazdy to vidi co ja,ze su v Poriadku!! NA foto!!
Dalej Nechcem ti uz zasierat vlakno,ale chcel som poukazat na teba,ze aby ludia mali kusok opatrnosti s obchodovanim stebou!
Velmi lahko sa straca dobry zakaznik a tazko ziskava! JA som ferovy clovek ktory nikdy nikoho neoklamal.Ja nepotrebujem koli 100 euram zarobku si urobit hambu.Mna ucili od mala jedno,ze aky ja budem k druhym taky budu oni ku mne! Cize s toho vypliva,ze som Kurva ferovy! A nemam problem celu konverzaciu stebou tu ukazat! Teraz ak si chlap CHLAP!! sa priznas pred vsetkymi,ze si ma sprosto ojebal a bodka uz bude koniec.JA to necham tak,disky som si dal zrenovovat aj ked oprava nebude lacna! Potom mozem dohodit blocik aby si videl! JA nechcem uz od teba ani cent! Chcem len priznanie,ze si bol aj si neferovy k ludom! Troska si zle urobil,ze si somnou vydrbal.Ja vsetko riesil pravnicky ak chcem! Mail,obrazky,sms vsetko je pouzitelne! Mas smolu,ze v rodine mam vysokopostaveneho pravnika,ktory ti moze poslat vsetky naklady spojene stym.Ale svina ja niesom!! Chcem aby si sa len priznal,ze si proste ojebal! Ja som nechel nic viac len Ferovost!!! A ako vidim a citam teraz sa tu par ludi pridava ako si bol neferovy.Taky clovek ktory ma na vsetko odpoved ako ty sa raz popali a poriadne.A ja som uz skoncil zo zasieranim Vlakna. Majte sa.
miso_525d napísal:pocuj dodo ty si hlupy, alebo sa len robis? co to tu pleties o nejakom kebabe? to co si urobil ty, ked by sme to mali prirovnat tomu stanku s kebabmi je to, ze si kupil v madarsku psie a potkanie maso, stare papriky, zhnite redkovky a predavas to na hlavnej stanici s desatpercentnou zlavou ako turecky kebab chlape! a ked pride niekto, kto sa dva metre od tvojho stanku dosral a dogrcal z toho co si mu predal, tak ho posles do riti s tym, ze mu das dalsiu zlavu, ale vyuctujes naklady na preskladnenie potkanieho masa![]()
sa spamataj trochu co tu davas more.
dodoIPD napísal:
Nebol som a niesom neferovy k ludom, teba som neojebal, mal si moznost kupit si akekolvek kolesa na trhu, nove alebo jazdene a rozhodol si sa pre tieto.
Vsetky informacie ktore si vyzadoval si mal a doslo k naprave z mojej strany a k ponuke o vratenie kolies.
Kludne pozvi pravnika, mozeme si k tomu sadnut.
Zdoraznujem ze kvoli 410 euram si nebudem kazit meno.
dodoIPD napísal:
Tomu sam neveris co si napisal :))
Jamikadze napísal:
Uz si si ho pokazil bohuzial.Prepac uz nechcem nic riesit mna len mrzi,ze koli 50 euram co si akoze zarobil na mne takto pokaslal povest.Smutne kusok nemyslis? a naprava za 30 EUR? PREPAC niesom autickar nekupoval som to s pocitom ze kupujem dobre a lacne ale stym,ze mi sedelo ET a presne take som hladal.A chcel som aj tak cierne! ale uz nebudem vysvetlovat.OK cize si sa nepriznal.Ci ti to zato stalo no cas ti ukaze.Nechem pisat aky paragraf si porusil lebo je ich viac.Cislo mam ozveme sa Caw,kedze si sa nepriznal.Prijemny vecer.
miso_525d napísal:cica a co tak nejako argumentovat? ci dosli zavity? vsetko co sem ten chudak (ine slovo ma fakt nenapada) Jamikadze dolozil, ukazuje na to, ze s najvacsou pravdepodobnostou si ho sprosto podviedol. uviedol si ho do omylu, minimalne. keby videl v akom stave tie disky naozaj su, nikdy by ich nekupil. co si uviedol na svoju obranu ty? nic, iba bla bla bla o tom ze kupil a kupil a kupil... cudujem sa ti, ze ti to stoji za hlupych 410 euro aby si si pokazil meno a aby toto citali ludia co sem pravidelne chodia a vedia kto si. holt, celkom presne ta zhodnotil ten chudak, ze mozes hrat chytreho, ale len kym nenapalis niekoho, kto zvykne kazdy obchodny pripad dotiahnut do konca![]()
dodoIPD napísal:
Kludne, to plati, kedykolvek sa ozvi, pridite, porozpravame sa aj pravnika si dones.
Kolesa som ti ponukal vyrovnat, to si nechcel tak sme sa dohodli na 30 Eur, to si dostal.
dodoIPD napísal:
Cital si to cele?
Ja som mu jasne poslal foto toho, co kupuje, tak jak ze som ho podviedol?
To ze dostal 20 eur este zlavu ze si ich pride zobrat, nakoniec som ich vozil jeho sesternici ale zlava samozrejme platila, to spomenul?
To ze dostal 30 eur ako odskodnenie za to ze neboli rovno, a takisto ponuku na ich vyrovnanie zdarma, to spomenu?
Ponukol som mu vratenie, najprv za 20% potom plnu sumu.
Jamikadze napísal:
Uz jeden mi tak zacvakal za podvod. Asi budes dalsi.Danovy unik,uvedenie do omylu je toho vela zaco sa da chytnut! A mozes mazat uz vse mam pofotene! Uz dost bolo klamstiev.Ak sa verejne priznas vse stiahnem.nic viac nechcem len ospravedlnenie tu pred vsetkymi.Aj ked som mimo Sk bet mojej pritomnosti sa to da spustit! Ja by som sa priznal! Vies preco?? Mam gule a som chlap!!
dodoIPD napísal:
Cital si to cele?
Ja som mu jasne poslal foto toho, co kupuje, tak jak ze som ho podviedol?
To ze dostal 20 eur este zlavu ze si ich pride zobrat, nakoniec som ich vozil jeho sesternici ale zlava samozrejme platila, to spomenul?
To ze dostal 30 eur ako odskodnenie za to ze neboli rovno, a takisto ponuku na ich vyrovnanie zdarma, to spomenu?
Ponukol som mu vratenie, najprv za 20% potom plnu sumu.
Maco napísal:Sice mozno trosku odveci ale ked maju urcite kolesa trhovu hodnotu 800-900€ v top ci akom stave a ty ides kupovat podla toho co som sa docital koelsa za 410€ aj s gumami aj ked starinami na odpis ale s gumami tak myslim ze od zaciatku si musel vediet ze to nebudu lestenky. Mozno ti to nenapisal ale uz si tam mal ist tak naladeny (osobne keby som kupoval nieco za polovicu trhovej hodnoty a chcel by som to asi by mi to bolo jedno a ocakaval by som to aj ked ano, disk bol krivy to je vacsinou zla vec ale tie odreniny to ako sa hovori, jebat).
Nejdem tu Doda obhajovat, do toho ma nic, to je len moj nazor.... Ked som daco pochopil zle kludne ma oprav.
btw aky danovy unik? Boli ste dohodnudy ze ste to brali na firmu ale dal ti to bez faktury a bez blocku? Lebo ak nie tak ked si dobre pamatam tak si daky danovy unik mozes nechat. Ci mi chces povedat ze ked ja predam nieco svoje niekomu inemu ako FO-FO alebo kamarat kamaratovi, mal by som na to odviest dan?
dodoIPD napísal:
Ja nemam co mazat, nech sa paci, budem cakat ok?
Cislo mas, staci zavolat.
Pisal som ti tu vo vlakne ze ti vratim plnu sumu. citaj