... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Ja som od doda ties kupil disky a posledny krat. Nebudem to tu rozoberat ale ani som ich nereklamoval, len moja skusenost.
miso_525d napísal:DODO IPD -
no len to tu chvilku nechajme, uvidime kto sa vsetko prihlasi...len aby si nebol sklamany potom chlapec moj. z hanby budes mat kabat.
germancars napísal:a co by ste chceli kupit od cloveka, ktory kazde auto ktore kupi - tak zavesi na net s cenou o X tisic vacsou a potom akoze zlavuje a pise do inzeraty sracky, ze dialnicna znamka a pol nadrze zdarma. no bodaj by nie ked za tieto dve veci zaplatite dokopy niekolko tisic:)
germancars napísal:zavist necitim, nezivim sa smelinarstvom - hanbil by som sa za to![]()
GTRko mas krasne, ale ja osobne inzeraty od ludi ako si ty ihned zatvaram. Ale ked ti to vynasa tak v pohode , o to predsa ide
germancars napísal:zavist necitim, nezivim sa smelinarstvom - hanbil by som sa za to![]()
GTRko mas krasne, ale ja osobne inzeraty od ludi ako si ty ihned zatvaram. Ale ked ti to vynasa tak v pohode , o to predsa ide
germancars napísal:to je trosku rozdiel, lebo ten co mi ten kebab preda musi aspon platit nejake naklady a ten kebab vyrobit.
Ty auto kupis, hodis ho na net s x tisicovou prirazkou a tvaris sa ze robis ludstvu sluzbu.
Ked ti to vynasa tak v pohode, ale nemysli si ze ludia su pripeceni a nevidia to akym sopsobom "podnikas"
ROKI49 napísal:Ja inak chalana aj trochu chapem, hlavne co sa tych fotiek tyka. Cena bola aka bola, on si myslel, ze to kupi vyhodne (pre seba) a bude mat dobre disky pod cenu. No a prisli mu zadipovane kokotiny. S tymi fotkami je to proste tak, nikto nekaze fotit detaily z 5cm, ale poslat 3 fotky kde na dvoch je jeden disk a na tretej zadipovany chuj. Chapem ho, ze ho taketo prekvapko nasralo...
dodoIPD napísal:
Kto este napriklad? To by som bol velmi zvedavy.
Som tu na klube uz 7 rokov. Neviem o tom ze by somnou mal niekto problem akykolvek ohladom predaja cohokolvek.
Jamikadze
Ak si s tym mal problem tak si mi mal napisat prosim posli mi foto odfotene z 5cm, popripade si pre ne prist osobne.
Ponukol som ti vyrovnanie tych diskov zadarmo, len aby si ich kumne dopravil.
Dalsia vec je, ze som ti napisal preco mas len 3 fotky, nespomenul si ani jeden krat ze ti to vadi, nechapem preco sem davas len spravy ktore sa ti hodia, a neukazes celu pravdu.
Je to trochu hlupe.
Co sa tyka 20%, je to bezna vec, moj cas je drahy a nemam ho urceny na vozenie sa po meste a nosenie diskov ludom, ktory dostali zlavu na to, aby si ich vyzdvihli.