... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: E70 X5 + Non-BMW + BMW M3 story

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:16

//MPower napísal:
Ja som od doda ties kupil disky a posledny krat. Nebudem to tu rozoberat ale ani som ich nereklamoval, len moja skusenost.

Nech sa paci, dnes si vysvetlujeme vsetko o mojej osobe, tak pocuvam co vadilo tebe.
Stal som s tebou hodinu v TT na parkovisku kde si nepovedal pol slova iba si sa z toho vytesoval ako sa ti hodia a co este budes robit s autom.
Ponukal som ti ist s nimi do pneuservisu, co si odmietol, disky si videl na zivo zo vsetkych stran, boli nanovo nastriekane.
Co sa tyka reklamacie si nepovedal ani slovo az doteraz.

Tak pocuvam.

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:16

miso_525d napísal:
DODO IPD -

no len to tu chvilku nechajme, uvidime kto sa vsetko prihlasi...len aby si nebol sklamany potom chlapec moj. z hanby budes mat kabat.

Budem cakat, pretoze sa nemam coho bat. Nepotrebujem zutekat ak je problem, radsej ho riesim.
Naposledy upravil/-a dodoIPD v Pondelok, 30. Marca 2015, 19:19, upravené celkom 1 krát.

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:19

germancars napísal:
a co by ste chceli kupit od cloveka, ktory kazde auto ktore kupi - tak zavesi na net s cenou o X tisic vacsou a potom akoze zlavuje a pise do inzeraty sracky, ze dialnicna znamka a pol nadrze zdarma. no bodaj by nie ked za tieto dve veci zaplatite dokopy niekolko tisic :lol: :)

Plnu nadrz :) a je to pridana hodnota.
Citim zavist? Mozes to kludne robit aj ty. Predavam auta za ktorymi si stojim.

cptObvious

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:20

Dodo, charakter ti vstepili rodicia alebo si prirodzeny talent? :D

germancars

Re: E70 X5 (Flame - Koho som okradol a oklamal SEM)

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:21

zavist necitim, nezivim sa smelinarstvom - hanbil by som sa za to ;)
GTRko mas krasne, ale ja osobne inzeraty od ludi ako si ty ihned zatvaram. Ale ked ti to vynasa tak v pohode , o to predsa ide ;)

cptObvious

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:23

germancars napísal:
GTRko mas krasne, ale ja osobne inzeraty od ludi ako si ty ihned zatvaram. Ale ked ti to vynasa tak v pohode , o to predsa ide ;)

Akurat ze clovek sa tak nejako lepsie citi, ak sa rano nepogrcia z pohladu do zrkadla. Casom dospejes a pochopis....to je pre dodoIDP
Naposledy upravil/-a dodoIPD v Pondelok, 30. Marca 2015, 19:27, upravené celkom 2 krát.

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:25

germancars napísal:

Smelinarstvo? Podla mna to je cisty obchod a investovanie, kazdy do toho, co ho bavi.
Ten kebab co si vcera jedol, to je tiez smelinar majitel toho stanku? Kapustu kupi na 10 kebabov, tak isto aj rajciny, maso a zemle, cele ho to stoji 1e na porciu a tebe to preda za 3.
To je smelinar? :)

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:27

[quote="cptObvious"][/quote]

Ja som uplne vpohode, robim veci ciste, nemam sa preco pogrcat.
Nemyslim si ze sa pozname, a nemyslim si ze si odomna niekedy nieco kupil, takze toto co tu pises su celkom bludy.

germancars

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:29

to je trosku rozdiel, lebo ten co mi ten kebab preda musi aspon platit nejake naklady a ten kebab vyrobit.
Ty auto kupis, hodis ho na net s x tisicovou prirazkou a tvaris sa ze robis ludstvu sluzbu.
Ked ti to vynasa tak v pohode, ale nemysli si ze ludia su pripeceni a nevidia to akym sopsobom "podnikas" ;)

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:32

germankar a vy uz nieste BFF?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:36

Ja inak chalana aj trochu chapem, hlavne co sa tych fotiek tyka. Cena bola aka bola, on si myslel, ze to kupi vyhodne (pre seba) a bude mat dobre disky pod cenu. No a prisli mu zadipovane kokotiny. S tymi fotkami je to proste tak, nikto nekaze fotit detaily z 5cm, ale poslat 3 fotky kde na dvoch je jeden disk a na tretej zadipovany chuj. Chapem ho, ze ho taketo prekvapko nasralo...
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:39

germancars napísal:
to je trosku rozdiel, lebo ten co mi ten kebab preda musi aspon platit nejake naklady a ten kebab vyrobit.
Ty auto kupis, hodis ho na net s x tisicovou prirazkou a tvaris sa ze robis ludstvu sluzbu.
Ked ti to vynasa tak v pohode, ale nemysli si ze ludia su pripeceni a nevidia to akym sopsobom "podnikas" ;)

Stale to nemeni nic na tom, ze si nepochopil princip obchodu a investovania.
Skusim ti to vysvetlit.
Ja do toho auta investujem svoje peniaze, a podstupujem riziko, pretoze auto je tovar ktory straca hodnotu (pokym to neni investicne auto), ked ho predam zo ziskom, tak sa mi investicia oplatila.
Ak ho predam zo stratou, tak do podobneho auta uz neinvestujem. Samozrejme riziko sa stupnuje tym, ze trh je volatilny a kupischopnost obyvatelstva tiez, a auto mi moze dlho stat.
Ked si ho medzicasom uzijem, a este natom zarobim, perfektne.

Som rad, lebo robim co ma bavi, a zelam ti aby si to nasiel aj ty ;)

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:41

ROKI49 napísal:
Ja inak chalana aj trochu chapem, hlavne co sa tych fotiek tyka. Cena bola aka bola, on si myslel, ze to kupi vyhodne (pre seba) a bude mat dobre disky pod cenu. No a prisli mu zadipovane kokotiny. S tymi fotkami je to proste tak, nikto nekaze fotit detaily z 5cm, ale poslat 3 fotky kde na dvoch je jeden disk a na tretej zadipovany chuj. Chapem ho, ze ho taketo prekvapko nasralo...

Sklamem ta, disky som kupoval v takom stave v akom boli, zaplatil som za ne primeranu cenu.
Kedze mi vykradli 24.12 garaz a ukradli kolesa a pneumatiky v hodnote asi 3500 eur, a potreboval som surne kolesa pre jedneho cloveka, tak som potreboval toto vyriesit.
Kolesa nakoniec ostali u mna a boli zbytocne. Kedze sa trh s kolesami u nas nehybe, lebo ludia nemaju vacsinou peniaze, tak som sa rozhodol po tej garazi ze uz s tym robit nebudem.
Preto som bol ochotny ist s cenou na tie kolesa tak nizko.

Kolesa ma stali 240 Eur tie 3ks a 120 Eur ten cierny co je dokopy 360 Eur. Na panovi som zarobil 50 eur po odskodneni a vsetkych zlavach ktore som mu dal.

cptObvious

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:44

Dodo...pls nepouzivaj tu silne slova "investovanie" "obchod" "volatilita" to co som videl na pribehu toho chudaka ukazuje, ze si obycajny bezcharakterny ojebavac. Tie slova pls nepouzivaj v suvislosti s tvojou "zarobkovou cinnostou" uraza to naozajstnych podnikatelov.

BTW trvas na tom, ze ta 335d je super kauf s "novym" motorom?

Jamikadze
Kraj: Prešovský

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:47

dodoIPD napísal:

Kto este napriklad? To by som bol velmi zvedavy.
Som tu na klube uz 7 rokov. Neviem o tom ze by somnou mal niekto problem akykolvek ohladom predaja cohokolvek.

Jamikadze

Ak si s tym mal problem tak si mi mal napisat prosim posli mi foto odfotene z 5cm, popripade si pre ne prist osobne.
Ponukol som ti vyrovnanie tych diskov zadarmo, len aby si ich kumne dopravil.
Dalsia vec je, ze som ti napisal preco mas len 3 fotky, nespomenul si ani jeden krat ze ti to vadi, nechapem preco sem davas len spravy ktore sa ti hodia, a neukazes celu pravdu.
Je to trochu hlupe.

Co sa tyka 20%, je to bezna vec, moj cas je drahy a nemam ho urceny na vozenie sa po meste a nosenie diskov ludom, ktory dostali zlavu na to, aby si ich vyzdvihli.

Takze takto DODO po prve preco som ich nedosniesol ci neposlal na vyrovnanie zadarmo k tebe 360 km? nebud smiesny ta cesta naklady by boli drahsie pre mna ako vyrovnanie diskou kdekolvek v mojom okoli! A ani na jednej foto stym co si poslal nevydno tie obruvnikove skody!! SI myslim,ze kazdy to vidi co ja,ze su v Poriadku!! NA foto!!
Dalej Nechcem ti uz zasierat vlakno,ale chcel som poukazat na teba,ze aby ludia mali kusok opatrnosti s obchodovanim stebou!
Velmi lahko sa straca dobry zakaznik a tazko ziskava! JA som ferovy clovek ktory nikdy nikoho neoklamal.Ja nepotrebujem koli 100 euram zarobku si urobit hambu.Mna ucili od mala jedno,ze aky ja budem k druhym taky budu oni ku mne! Cize s toho vypliva,ze som Kurva ferovy! A nemam problem celu konverzaciu stebou tu ukazat! Teraz ak si chlap CHLAP!! sa priznas pred vsetkymi,ze si ma sprosto ojebal a bodka uz bude koniec.JA to necham tak,disky som si dal zrenovovat aj ked oprava nebude lacna! Potom mozem dohodit blocik aby si videl! JA nechcem uz od teba ani cent! Chcem len priznanie,ze si bol aj si neferovy k ludom! Troska si zle urobil,ze si somnou vydrbal.Ja vsetko riesil pravnicky ak chcem! Mail,obrazky,sms vsetko je pouzitelne! Mas smolu,ze v rodine mam vysokopostaveneho pravnika,ktory ti moze poslat vsetky naklady spojene stym.Ale svina ja niesom!! Chcem aby si sa len priznal,ze si proste ojebal! Ja som nechel nic viac len Ferovost!!! A ako vidim a citam teraz sa tu par ludi pridava ako si bol neferovy.Taky clovek ktory ma na vsetko odpoved ako ty sa raz popali a poriadne.A ja som uz skoncil zo zasieranim Vlakna. Majte sa.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 20 neregistrovaných