... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: E70 X5 (Flame - Koho som okradol a oklamal SEM)

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:32

Tak ako banned pisal... A ked ti dodo pred predajom ponukol navstevu autoservisu aby si si pozrel stav, a krivost diskov a ty si odmietol, automaticky si sa pripravil o moznost picovat svojou lenivostou. To bola jedina zaruka co si mohol dostat....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:33

banned napísal:
No nemal tak informovat, ze su ok, keby povedal, mali by byt ok, bolo by to fertig.

Ako majitel leasingoveho GTR-ka (leasing az od dneska ! :) ), dakujem ze si to svojou cestou vysvetlil tomuto cloveku.
Nenapisal som ze disky su OK, nikde a nikdy tomuto cloveku, pozeral som si komplet nasu konverzaciu.
Napisal som ze "su rovne (omyl, odskodnenie , ospravedlnenie) a origo" , nic ine.

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:34

Co to tu je? :shock:
Ja som kupil od Doda tu jeho 335d, za 2 mesiace, co ju mam, som najazdil 15,000km bez problemov, len dve chyby ma, nie je nastavena rucna (co som ale uz zazil pri svojej novej E90 LCI) a klima nechladi, ci uz napln chyba, alebo co, no hned ako som to Dodovi napisal, tak to ideme riesit.
Odkedy to auto mam, tak ho otravujem s kazdou blbostou, lebo moje auta museli byt vzdy v 100% stave, no riesime len veci typu nove letne kolesa (kde mi pomaha nad ramec povinnosti), znak na kufor, nove tesnenia dveri, olej, filtre..
Pristup vzdy super a verim mu natolko, ze svokor od neho mozno kupi tu X5, co predava a kolegovi som radil Passat od Doda.. Pretoze viem, ze ho nejaky ten rok poznam, mozem mu verit a vzdy sa zachoval cestne, poradil, nieze ze neojebal, ale naopak aj o pol noci riesil moje rozmary a blbe dotazy, co si ja velmi vazim :!:

Ctp.obvious - toto ti pride ako pokazeny rozbity motor, ked na 335d realne prejdem 1000+km a to som siel 60 mesto, 119 mimo a 149 dialnica, 90% som v BA, toto bolo po NR a obcas obchvat.. Nic neklepe, nebucha, motor ide perfektne

Seriozne, ta 335d od Doda je v lepsom stave ako bola moja E90 LCI po 3 rokoch pri tretinovych kilometroch a to som sa o nu kurva staral, kupoval ju ako novu v Tempuse na objednavku vyskladanu..

A ako som ju kupil? Mal som ju na tyzden pozicanu, aby som si sam vyskusal a objavil muchy, tomu hovorim otvoreny pristup a nebat sa, ze kupujuci objavi nieco zatajene!
Prílohy
image.jpg
Naposledy upravil/-a RudyJames v Pondelok, 30. Marca 2015, 21:38, upravené celkom 1 krát.
Subaru WRX STi

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:36

Tymto by som uzavrel temu s rozsudkom ze dodo sice zavadzal (o com nemusel vediet) ale mal pohnutky dat veci dokopy aj ta odskodnit takze myslim ze to neseriozne nebolo, no a ty, co si si myslel ze prestis system... Takych uz bolo. Vidis ako sa vsetko da krasne otocit.....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Jamikadze
Kraj: Prešovský

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:42

Maco napísal:
Niesom s dodom daky BFF ale vidim to triezvo ale pomaly zacinam naberat dojem ze chybu si spravil ty. A rozmazavas to tu lebo nechces ju priznat.
Ano, dodo ti mozno nepovedal vsetko, to neriesim ale pozrime sa na to z tvojej stranky.....

Isiel si kupovat koelsa za menej ako polovicu trhovej ceny ako zidak a ocakaval si asi vcera vyrobeny kus. Ked si tak strasne chcel take kolesa a ET tak si mal hladat kolesa v top stave za adekvatnu cenu, nie volil si cestu inu.

Ked to bolo pre teba take extra super dolezite a taky markantny peniaze a nieco co si strane chcel mal si si ist pre to osobne, mna vobec netankuje ze si akurat v pici riti dakde daleko, myslim ze dohodnut sa da ze si ich prides pozriet osobne a zhodnotis stav a nenechas to na niekoho co si mysli ze je to puklica.

Keby si to kupoval za liter a stalo by sa ti toto tak nepoviem nic, ale stale si to kupil za cenu srotov, dal si dokopy a niesi ani na cene najlacnejsich kolies v ponuke takze stale si na tom dobre a mas kolesa ktore si si dal dokopy a kludne ich uzivaj.

Ked su to pre teba prve a posledne peniaze a bol si nespokojny s diskami mal si ich vratit, bol by si refundovany a nic by sa nestalo. Takze neviem, hrame sa na urazenu primadonu ktora urobila dost silnu picovinu a nechce si ju priznat?

Pripadne zaloby alebo ine vyhrazne alebo ine spravy ktore sa nestotoznuju s tymto nazorom mi kludne posli do spravy, dam ti kontaktne informacie. Dufam ze ma este neudas aj za dajaky danovy unik lebo to by uz bola uplna skoda.

Tie kolesa maju trhovu cenu s pneu 800eur !! nie tiebo bez pneu! A predstav si moja praca mi nedovolila odist ani na den predstav si to.! On to vie neraz som mu vyvolaval!! A on uz neraz pisem nechcel vratit peniaze v plnom rozsahu!!! iba s 20 % by mi zobral za preskladnenie plus moja dobierka!! AZ dnes po tyzdni tu na fore ked sa to rozhybalo napisal,ze vrati plnu sumu!!!! po tyzdni!! co som mal cakat tyzden na zazrak??! ci nahodou nevrati?))A skoda,ze mi nejde nahodit video ake su,a jeho sms ze mal ich na vyvazovacke! jedin vtedy ,ze ked ten kto ich pozeral mal viac promile v sebe!

Jamikadze

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:48

AJ JA KONCIM!!!! UZ KONECNE !!JA SOM LEN UPOZORNIL TO VSE!JA mam ciste svedomie)) mozem kludne spat. =D>

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:48

800e s pneu mozno v tvojom svete. V normalnom realnom svete nie. Nevadi. Mozno raz na to dojdes, ak nie tak zas urobis chybu len kvoli sebe ale do toho nas uz nic :)
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:49

Jamikadze napísal:
AZ dnes po tyzdni tu na fore ked sa to rozhybalo napisal,ze vrati plnu sumu!!!! po tyzdni!! co som mal cakat tyzden na zazrak??! ci nahodou nevrati?)

Nie, spravil som to preto ze mi ta bolo luto, ze potrebujes toto robit, aj po odskodneni.
Ty si mi napisal len raz "bud sa dako dohodneme alebo ti ich vratim" , to bola jedina zmienka/naznak ze by si ich chcel vratit. Odvtedy som od teba nic nepocul.
Citujem to z nasej SMS komunikacie.

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:52

sry za ot, dal som si tu namahu.... http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40 ... 3&_sacat=0
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

kiwi69
Auto: e91 330i LCI
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:54

Maco napísal:
800e s pneu mozno v tvojom svete. V normalnom realnom svete nie. Nevadi. Mozno raz na to dojdes, ak nie tak zas urobis chybu len kvoli sebe ale do toho nas uz nic :)

s jazdenými gumami +- 800e uplne real a v poho...
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/topic-t79668.html
Obrázok
e91 330i MT karmesinrot LCI (ex)
e92 320i MT schwarz II (ex)

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:55

Toto je ako celovečerný film najprv všetci proti dodovi a potom nakoniec sťažujúci je za idiota a dodo vlastne urobil len malú chybičku ktorú splatil tým poslaním peňazí na účet :D

Za mna plný súhlas s tým čo maco napísal tu post1172178.html#p1172178 .Disky boli za polovičnú cenu a stále vyšli majiteľa pod cenu diskov inde
kiwi:jazdené pneu typu je tam ešte 3mm dezénu? to nerátaj zase
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:56

Ano, mozes to za ne kupit, ale on to prezentuje ze to je maximum co za tie disky moze kto pytat.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Jamikadze

Pondelok, 30. Marca 2015, 21:58

dodoIPD napísal:

Nie, spravil som to preto ze mi ta bolo luto, ze potrebujes toto robit, aj po odskodneni.
Ty si mi napisal len raz "bud sa dako dohodneme alebo ti ich vratim" , to bola jedina zmienka/naznak ze by si ich chcel vratit. Odvtedy som od teba nic nepocul.
Citujem to z nasej SMS komunikacie.

dodo uz to nechaj len sa zamotavas ok. ](*,) asi potrebujes posledne slovo vsak?tak ja ustupym ludia si vytvorili vlastny nazor to vse.A ano moja chyba,ze som volal a pytal sa tesne pred tym,ze ci su ok a ty ano vsetko ok a ze sprava od teba ze su pekne! kde ? joj uz dost bo to nikde to nevedie) Som myslel,ze gule mas,ale couz Maj sa krasne.Dufam,ze si sa poucil a uz nikdy nic nikomu nezatajis!Troska poskramotena povest takze zmen pristup a bud ferovy k ostatnym,uvidis ,ze sa to da napravit.) Drzim palce. :thumbup:

dodoIPD
Autor témy

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:01

Jamikadze napísal:
dodo uz to nechaj len sa zamotavas ok. ](*,) asi potrebujes posledne slovo vsak?tak ja ustupym ludia si vytvorili vlastny nazor to vse.A ano moja chyba,ze som volal a pytal sa tesne pred tym,ze ci su ok a ty ano vsetko ok a ze sprava od teba ze su pekne! kde ? joj uz dost bo to nikde to nevedie) Som myslel,ze gule mas,ale couz Maj sa krasne.Dufam,ze si sa poucil a uz nikdy nic nikomu nezatajis!Troska poskramotena povest takze zmen pristup a bud ferovy k ostatnym,uvidis ,ze sa to da napravit.) Drzim palce. :thumbup:

Ja ti predkladam fakty, nezamotavam sa. Mozes sem dat konverzacie, nech sa paci, podla mna sa zamotavas ty..

Pozri, ja mam co stratit, som tu zachvilu 7 rokov a poznam tu kopu ludi a dlho som si budoval nejaku povest ktoru si nechcem pokazit.
Ty mas 67 postov, nemyslim to v zlom alebo ze ta chcem urazit, ale nemas moc co stratit, chapes?

Kedze sa ti to snazim vysvetlit, asi to znamena ze si za svojim stojim, nie?
Naposledy upravil/-a dodoIPD v Pondelok, 30. Marca 2015, 22:02, upravené celkom 1 krát.

Maco

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:02

Skor si sa zamotal ty a posramotil si si povest tym ze si vymyselnicky zidak co chcel zo svojej hluposti vytazit. Ale aj to je pohlad.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných