... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Jamikadze
Kraj: Prešovský

Re: E70 X5 (Flame - Koho som okradol a oklamal SEM)

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:06

Maco napísal:
Skor si sa zamotal ty a posramotil si si povest tym ze si vymyselnicky zidak co chcel zo svojej hluposti vytazit. Ale aj to je pohlad.

Ze vymyselnicky? kazdemu sa to vrati :D aj tebe! ja nemam co uz k tomu pisat! A ze zebrak? to by som si vyprosil!D inac tesi ma. ale nechcem do nikoho rypat ,lebo ja mam aspon hrdost .

Užívateľov profilový obrázok
slevin
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:07

jamikadze tebe pekne jebe na hlavu, ty tu odrana koncis a nechces vyvolavat flame. robis presny opak. kupil si disky za smiesnu sumu a aj ked trochu vadne ale co si cakal za tu cenu ze budu funglace? ako uz tu bolo pisane mal si ist pre ne osobne a nie tu cely den riesit, vyplakavat a vypisovat picoviny o pravnikoch a podobne kokotiny.
dodo je ferovy chalan, nie ojebavac ako si ho tu nastvil ty. kupoval som od neho veci X krat a vzdy spokojnost
M36R
F11 525xd
next car: radical sr3
skr 2:33.847 onboard

Maco
Auto: visavytena pajta

Pondelok, 30. Marca 2015, 22:10

Jamikadze napísal:
Ze vymyselnicky? kazdemu sa to vrati :D aj tebe! ja nemam co uz k tomu pisat! A ze zebrak? to by som si vyprosil!D inac tesi ma. ale nechcem do nikoho rypat ,lebo ja mam aspon hrdost .

Nemas, keby si mal, nebil by si sa tu do prs za svoju chybu a hovadinu. Ale vravim, mozno si to raz vsimnes a pochopis to. Inac tesi aj mna, ja som ten ze ked uz nieco idem kupovat za podozrivo nizku cenu a uz som taky blby ze odmietnem jedinu zaruku co mi bola dana tak ticho supem nohami a znasam nasledky.....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

cretino
Auto: ..kombik :)

Utorok, 31. Marca 2015, 06:25

fuha, asi sem zacnem chodit pravidelne ako to teraz citam :roll:

tiez kupujem a predavam sem tam nejake veci, ktorych hodnota sa pohybuje v stovkach/tisickach €, ale ked chcem mat v niecom istotu, tak riesim osobne.. ak kupujem za polovicnu cenu oproti aktualnej trhovej, pripadne za 1/5 ceny novej veci, tak podvedome viem, ze to nebude nova vec, riesil by som to osobne, pripadne chcel uplne detailne fotky danej veci, alebo si vopred dohodol podmienky vratenia..

vyhrazanie sa pravnikmi je presny opak chcenia sa dohodnut a takymto pristupom, ked Jamikadze dupkas nozickami ako male dieta, ked mu nedas rohlik, je dost smiesny..

musim povedat, ze s Dodom som uz nieco riesil v minulosti, mohol ma ojebat o X-tisic € a neurobil to, preco by teba ojebaval vedome o drobne?

treba sa trosku zamysliet nad sebou a podla mna, ked prijmes dodatocne odskodnenie 30€ tak tym padom logika hovori, ze dany obchod konci..
F11 525d
E70 35d

jkk
Auto: E91 330xd

Utorok, 31. Marca 2015, 06:46

1. mali byt poslane fotky najvacsich poskodeni na diskoch, takto to moze byt brane ako ucelove aj ked typujem ze to bolo len odflaknute za ucelom zbavit sa toho co najskor...beriem to tak ze vzed sa fotia hlavne poskodenia nech clovek nie je prekvapeny
2. disky mali byt pozrete osobne - ak nemam cas ci peniaze na cestu kupim ine, nikto nenuti kupovat prave tie z druhej strany republiky
3. ak poslem cloveka na vyzdvihnutie oboznamim ho zo stavom aky ocakavam a na mieste ak sa nieco nezda odfotim a poslem MMS alebo email
4. ak zistim nedostatky, reklamujem ich a ak mi je ponuknuta refundacia jej akceptovanim KONCI cely spor
5. stale dotycny na diskoch neprerobil

suma sumurom to vidim na pochybenia 1ku3...doda poznam len z videnia a nikdy sa neschovaval ani nezatajoval co o niecom tiez svedci...ale tiez by som bol nemilo prekvapeny keby mi na zaklade tych troch fotiek prisiel taky disk :wink: na strane druhej by som si dal bacha ked sa nieco predava za podorzivo nizko a riesil to inak :wink:

a pravnik? :lol: takych tu uz bolo a este bude...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 31. Marca 2015, 07:08

disky kúpil za 410 či koľko, bežne chodia za 800-900, tak neviem čo na tom rieši, neverím tomu že niekto schopný ich za takých 200-250€ nevie dať do parádneho stavu, a to budú vyzerať ako nové a stále to bude pod cenu
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Dendo
Auto: E30 325i

Utorok, 31. Marca 2015, 07:26

Mne napriklad Dodo predal stare pouzite turbo z nissanu 200sx ktore po roku pouzivania zacina pomaly zrat olej... Akurat som volal so svojim pravnikom a narobim takovy bordel ze se vam o tom ani nezdálo! :mrgreen:

Nie, z pocutia aj zo skusenosti viem ze dodo ma seriozny pristup k obchodovaniu. Ci uz sa jedna o veci za tisice eur alebo o turbo za 70e :).
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

TomasE36

Utorok, 31. Marca 2015, 08:11

Jamikadze = dalsi "slovak" z dalekeho vychodu co chce vela muziky za par drobnych...
Odporucam navstevu odbornika :wink:

Peto24

Utorok, 31. Marca 2015, 08:13

TomasE36 napísal:
Jamikadze = dalsi "slovak" z dalekeho vychodu co chce vela muziky za par drobnych...
Odporucam navstevu odbornika :wink:

daleky vychod? vazne ?

TomasE36

Utorok, 31. Marca 2015, 08:16

Peto24 napísal:

daleky vychod? vazne ?

ano vazne, sak sa to neda citat co tu popisal...

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 31. Marca 2015, 08:37

to vieš lebo za bystricou už nie sú žiadne školy kde by sme sa to naučili, to je len taký luxus pre bratislavčanov . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

lulu991
Auto: BMW 330xd

Utorok, 31. Marca 2015, 08:37

//MPower a ty kedy dokoncis tvoju "story" s Dodom? Napisal si, ze uz by si nikdy od neho nic nekupil, ale nevysvetlis, takze vypovedna hodnota tvojho prispevku je 0 (slovom nula) :-k :D

TomasE36

Utorok, 31. Marca 2015, 08:42

ViktorDDD napísal:
to vieš lebo za bystricou už nie sú žiadne školy kde by sme sa to naučili, to je len taký luxus pre bratislavčanov . . .

Nebolo to myslene vseobecne, ale konkretne na osobu Mr. Kamikadze, ktoremu evidentne robi velky problem jedna suvisla zrozumitelna veta :wink:
Tak sa tu hned vsetci z vychodu nestavajte na zadne dpč!

IGLA003
Auto: e90lci

Utorok, 31. Marca 2015, 09:18

\:D/ \:D/ \:D/ toto je parada,jamikadze ty si drbo najprv som myslel ze vazne ta ojebal ale ty si iba drbo spekulant, co kupil asi tak 5veci za cely zivot z netu.Precital som si to cele a to vazne s tym vysokopostavenym pravnikom?aj mpower ma takeho pravnika nebude to ten isty?

A k veci kupil si pouzite kolesa to ze boli krive to je tak 50/50 ked to kupujes a nedas na vyvazovacku dal ti peniaze na vyrovnanie a zrazu z dvoch boli vsetky krive?co si si myslel ako ze niekto kto sa zaobera predajom kolies ti ich da za polovicu lebo?a ta trhova cena 800e s ojazdenymi gumamy sedi tak nerob zo seba este vacsieho trula ako si, ked sa nevyznas.vies ako sa to vola takato kupa?cena primerana stavu.

a doda poznam iba podla tych super inzeratov ze ti da k autu plnu nadrz fanty a detailng auta na pumpe s tempo pastov mas v cene
Naposledy upravil/-a IGLA003 v Utorok, 31. Marca 2015, 09:39, upravené celkom 1 krát.

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 31. Marca 2015, 09:31

Každá minca má dve strany, bez výnimky. Nikto nemá 100% pravdu, vždy je to o vzájomnej dohode. Napr. minulý týždeň som volal na inzerát na M zadný nárazník na E70, predajca cca 200km, cena dosť podozrivo nízka. Predajca mi ale povedal, že ich má viac, všetky ale treba striekať. Išiel som tam preto radšej osobne a zobral som ho napriek väčšiemu poškodeniu, ako predajca uvádzal.

Aké z toho vyplýva ponaučenie?

1.Na obrázku vyzeral nárazník OK.
2. Predajca ma oboznámil, pravdivosť cca 50%
3.Osobný odber, možnosť dohody priamo na mieste
4.Po zrátaní ceny+ renovácie som stále na cca polovici ceny nového.
5. AJ KEBY MA PREDAJCA OKLAMAL A POSLAL BY MI TO POŠTOU A MUSEL BY SOM HO DAŤ ZRENOVOVAŤ, NIKDY BY MA TO NEVYŠLO VIAC, AKO POLOVICA CENY NOVÉHO- O TOM ALE PREDAJ POUŽITÝCH DIELOV JE, NIE? NIKTO PREDSA NEMOŽE ČAKAŤ ANI CHCIEŤ, ABY MAL ZA TRETINU CENY DIEL V STAVE NOVÉHO.

Čiže, ak by som sa hypoteticky po kúpe poštou cítil ublížený, oklamaný a podvedený, aj tak by som v konečnom dôsledku bol na polovici ceny nového. Ak mi to nie je príjemné, v každom väčšom meste je predsa predajca originálnych nových BMW dielov, nikto nikoho nenúti, aby kupoval použité a poškodené, je to na vlastnej vôli kupca.

Čo je pre niekoho OK a v poriadku, môže byť pre iného nepoužiteľný šrot, na to slúži obhliadka pri kúpe POUŽITÝCH vecí a samozrejme neplatí to na veci nové, vtedy by som to riešil a dával na fóra. Ak by kupcovi kolies v servise povedali, že disky sú nepoužiteľné a neopraviteľné, bol by to taktiež dôvod sťažovať sa na predajcu, ktorý ich predáva ako že sú v poriadku, to sa ale nestalo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných