dnes som mal na pláne postupne pripraviť M47 na grandiózny štart, avšak skočila mi do toho výmena platničiek/kotúčov na A6 4F, čo moji kumpáni opodiaľ odomňa ihneď využili na trolling start, a auto naštartovali iba s pomocou 15l novej nafty.

asi toľko ku kontrole čerpadla palivoveho.
Doobeda som využil služieb lokálnych autodielov a zakúpil som basic sadu čerstvo zakúpené vozidlá - komplet filtre, žhaviče a stírače za 87,90€ podľa bloku.
Auto už beží hladko v rámci medzí, zdá sa mi dosť kultivované vzhľadom na chýbajúce silentbloky motora

nedymí na bielo, ani modro, neprehrieva sa. kontroloval som viskospojku a skoro mi odtrhla ruku v lakti

čo mi udrelo do oči ale za denného svetla je KO drážkový remeň, ten som mohol kúpiť dnes, bohužiaľ.
Burnout to klasicky ako e36 moc nezvláda, neviem co dokážu chlapci na 325tds, ale aj benzínová třistadvacítka s tým mala relatívne problém.
Previezol som sa s tým po rozbitej ceste a prekvapil ma veľmi dobrý stav podvozku, pohonného ústrojenstva a celkový stav interiéru

nevŕzga to, nebuchoce, všetko vyzerá byť v norme, až veľmi dobre na auto ktoré extrémne dlho stálo.
zajtra by som sa rád pustil do ľahkej opravy čistením, pozrieť egr ventil, vymeniť filtre, kompletne vystriekať motor enginecleanerom z lídlu. treba pozrieť aj brzdy samozrejme, vyšurovať kotúče, skontrolovať platničky ak tak kúpiť nove. Treba spraviť určite zámok kufra. Nejaké to vysávanie, tepovanie a čistenie plastov v interiéri by tiež nebolo na škodu. momentálne je auto mokrým snom každého astmatika. stači hodiť niečo ako palivový filter na sedačku a prach sa kúdolí asi aj dovčuleky.