Auto sa veselo posunulo ďalej do NR :) počul som, že šťastný nový majiteľ ako prvé po kúpe rezal pružiny pre viac badass look "stance", takže niečo na tých hipster hlbokých vačkoch bude

prevracali sa mu oči a išla mu trošku pena z huby keď spomínal dačo, že "lou is a lifestyle" "stance is evryfink" , takže som si istý že auto bude legenda, mint condition showcar

no nakoľko som si bral do huby všetkých mojich kamarádov s e36skami, že aké sú to smetiaky a že v živote nikdy viac e36, tak som si včera zakúpil ďaľšiu

Je to 04/98 318tds touring v titansilber farbe. cukríček k pohledání

auto neštartuje, interiér vysávač/tepovač/hocičo čo by ho vyčistilo videl možno tak v akcii na kaufland letáku čo bol hodený v kufri. Z vonku nádhera, zadné dvere KO - ako bonus sú nonstop otvorené lebo zámok total KO. Ňáka bouračka tam určite bola, predná maska je z predliftu, v kufri rozsypané sklo (možno tam niekto na dojazdoch dakedy v minulosti videl niečo hodnotné) a ofkors jemné deložovanie zadného lemu, dverí a stĺpika pri PZ kolese

na opravu bola odvedená maximálne cigánska robota, čo sa nemohlo zaobísť s mojim kvitujúcim pokývnutím hlavy pri obhliadke
Čo sa týka komfortu, tak je to talian, obligátna dvojzónová klíma, ASC, durchlade system (asi u toura stock tipujem), loketní opora, kedysi Breitere Bereifung (:(, ale v techničáku ale zapísane zostali), lyžiny, predne okna v el., digi hodiny a teplomer, Mkový ausenšpígl normálne vo vine (lol), biele smerovky allround, a ňáke SONY rádio na CD.
Tlmiče som nepozeral, nápravy som neskúšal, lebo motor sa po naštartovaní instantne zadusí. Tu by mi mohli snáď pomôcť spolupatriční clubbangeri vlastniaci tieto kultivované vysokovýkonové západné vozy. Je to normálne? Reku, či sa ten čo má tds nevozí aj tak iba mhd
zbežne motor vyzerá ok, olej ok, filtre not so sure, nafty ukazuje nad štvrť nádrže (môže degradovať časom?), silenty motora total KO, vstreky suché (po roku a štvrť státia sa extra nečudujem), zhaviče snáď žhaví, turbo hadica suchá (neobgrcaná olejom).
A tak za dvě stě eurodukátov to mohlo byť aj horšie