Dlho som nič neprispel
tak z auta je úspešne rozpredané víceméne všetko čo malo nejakú hodnotu - diff, výfuk, elektróne, veľke predné brzdy, Mnarazník, zadné vetrané brzdy, BC V, sedačky, repro, zadné tuzink svetla. Auto ma teda vo výsledku už nestojí nič
Spravil som si na ňom predné brzdy (došli poštou z dakade z Rožnavy), naobúval som tam 7JR15 ET18/20 plechy + som zohnal nejakú e34 sadu na pálenie. Diferáčik je od Himuru, zadné brzdy z 320i spolu s nárazníkom od kamoša. Sedačky poskytol klubák Wark. Lauf je prekérne zlovestný pukancovač od bajera88. S veľa vecami mi pomohol klubák bajmak, veľké díky ešte raz!
Na aute sa vymenil olej + filtre, fixol chladič (ktorý tiekol cez odvzdušňovák), neska som si pošteloval plyn - takže celý dnešný deň ma bolo možné vidieť vajolens-ovať po meste za levno

Riadenie treba zrobic, manžeta má snáď už koryto vymyté z toľkého štania na zem. Ulievam tam zlatý kastrol, pre moar powersteering power.
Zohnal sa zadný štelovák od člena EisVentura, za mrte mrte cenu, hneď som ho bachol na auto, vykrútil na zem, a hneď môžem zbierať street credit mlátením nosníkov o zem a leštením bočníc gúm o blatníky

nejaké dokumentačné foto, z pouličnej zápalky v blízkosti DNV