DING DING DING! Dlho som nevydržal chodiť mhd, musím sa priznať. Teda, keď si kúpim lowbudget bmw, tak je silný predpoklad, že sa budem aj tak voziť naďalej v študentskom expresse ráno do Mlynskej doliny. Hej hej, bohužiaľ po rokoch som sa rozhodol pokračovať vo zveľaďovaní mysle.
V stredu pridal former člen bl737er svoj vybývaný 2/97 328i tour na internety. Cena relatívne prístojná, nejaké veci pomenené, ale nehanbil sa priznať, že je to v zlom stave + mu to stojí pred bytovkou už trištvrte či pol roka.
Je to chuťovka naozaj! Vin číslo prezrádzalo fajnový interiér - bežová koža komforty - tie sa postupom casu zmenili na červene látkove športy. okolo radičky svietili asc, origo alarm a vyhrevy sicien, nefunguje ani jedno z nich

tešil som sa hlavne na BC V, nevidim rozdiel oproti IV. Ťahákom večera mali byť budíky S545A Drehzahlm.,km/h-Tacho,Analoguhr+EC, bohužiaľ vymenené za budíky z 320i. O biznis rádiu som si už nerobil ani ilúzie, šíber komentovať netreba.
Je to trošku dobité, uznavam

to som v noci nevidel. ale e36kru ma ešte vezme medzi seba, veď je tam štelovák!

Mrte sedemnástky, xenóny s ostrekmi, endželajs s faderom, túnink lampy, obligátny mpaket, veľké brzdy z 330d e46, svor z e36 3.0 m3.
ako bonus je tam plyn!
Nejde tam extra servo, to je vec co asi treba spravit