skoki: prečo by to mal byť šrot?

veď je v rovnakom stave, možno v lepšom ako polovica trojek tu na klube, odvezie ma kam chcem rovnako ako každé iné presúvadlo. ja to auto neberiem ako cukríkovací stroj - už z princípu je e36 ZLÉ auto. z takých aut sú vlhkí iba hipsteri čo majú hlboko do vrecka. Ja ho mám naozaj len kôli cene a kôli tomu, že diely na to stoja ako na golf 3 alebo škodofku - a to nekupujem levné veci ako stanceri a wannabe_raceri.
Je to smeťáček, ja to kľudne priznám, zažilo toho dosť. Neznamená to ale že by som ho mal rozporcovať a predávať diely na pseudocukre.
Ďaľšia vec je že trávim v garáži polovicu dňa, ľavý som len trošku tak si veci viem na tom porobiť sám. čiže kúpiť drahé auto v normálnom stave je pre mňa kontraproduktívne.
Auto ma stálo 100e, baterka 20e, cievka 30e, sviečky 35e, kapota+kufor+blatnik 120e, volant 40e, olejovy filter 5e, palivák 20e, odvetranie 30e, silenty motora 70e. ostatné diely boli k autu, plus som našiel pod sedačkami asi 2,36e za ktoré som sa nasledujúci deň najedol

čiže summa sumárum ma zatiaľ auto vyšlo 470e. je to veľa na daily?
chcem kúpiť ešte diely z bavarie (malé plasty a blbosti čo sú polámané alebo chýbajú) 100e, podvozok s uloženiami do 200e (TA), (NE)treba mi nové sklá hella na predné svetlá 20e, abs čidlo 40e, čidlo kľukovky 40e, strongflex na prednú nápravu a zadný stabík 80e, kostičky stabíka vzadu 20e.