... všetko o BMW ...
m4x napísal:fuxxo - jasne, donesies susttruznikovi a spravi ti ich aj 10ale ako vravim problem su tie gumicky a hlavny oring,to neviem kde zohnat alebo vyrobit
m4x napísal:...najradsej by som to potestoval s mojou byvalou 330i v podani jkk, vsak niekedy mozno na nejakom zraze mimo ciest ked sa naskytne prilezitost a bude ochotny to otestovat :)
...
jararak napísal:Fuxxo nejazdil som 330d ale len 530d ale tak mohlo by to byt plus minus stejne na pocit, jednoducho od 1500 rpm vies, ze sa nieco deje, 1800 uz ano motor sa sobudza, tych 2500 uz dava dobre tlaky az do tych 3500 lenze zaroven konec a do 4000 musis radit inac bude konec celej diskoteky
V8 ma volnobeh 670rpm a to pomaly mozes ratat takty motora, ak by som bol hudobnik tak to pouzivam na skladanie piesni, pri lahkej nohe si ten motor radi pri 1200 na vyssi kvalt a prakticky sa hrajes ako na videohre kde vypnes zvuk, len stlacas pedale a tocis volantom a pocuvas radio. Ak vsak kopnes do plynu, odistis granat, otacky letia hore jak pocet dani pri ficovi, tah to ma podobny ako nabeh turba, lenze ono to taha od tych 1200 otacok a pri 4000 si vravis, ze by si mal asi ubrat lebo to nedopadne dobre, problem je, ze sa to rado necha vytocit do 6700 kde ten hukot bohuzial(nastastie?) konci.
V8 je dalsi krok po 3d podla mna, nenormalne kulturne vozenie na volnobehu a zaroven ak nato slapnes nemas problem s obiehanim.
Maxo budes robit sam tu pajpu alebo niekto ti to bude robit?