no s tou plachotou jedine tak ako pises

dalsia moznost vystriekat garaz vodou celu to na isty cas od prachu dost pomoze ... ale co sa tyka toho vosku tak som pocul prave ze ten sa nedava ale samozrejme mozu byt rozne techniky to sa nehadam

len co mne robili auto chalani v detail arte tak vraveli ze carnaubsky vosk je fakt hlavne na showkary vhodny kedze fakt rychlo vytraca svoj efekt aspon teda co viem a teda poziva sa len ako dodatocny lesk na par dni na vystave ... a prave sealenty ako vravis dodavaju tu hlbku a hlavne vydrz lebo nieje taky makky ako vosk a dokonale dokaze vyhladit plochu ... nieco ine je uz keramika to ked som videl postup nanasania a vsetko okolo toho tak som nechapal

... a ta sa tiez nanasa na master sealenty a samozrejme este na podkladovu vrstvu kedze ten sealent vytvori tak hladky podklad na laku ze samotna keramika nanho nieje schopna poriadne chytit

v poslednej dobe sa o toto zacinam odost viac zaujimat a hlavne ma to zacina bavit lebo ked vidim co sa da za pomoci kvalitnych pripravkov dokazat tak to je az neuveritelne

ked som bol u chalanov detail arte a povedali mi ze ich regal s pripravkami bez vybracnych brusok a podobnych srandiciek stoji asi dovjnasobok mojho auta skoro sa mi panenky pretocili