... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:to bola M3, SC-HUDNI, auto na totalku..
aleq napísal:Aj, som nevsimol ked isiel okolo som myslel ze m4, no chalan schudol, havarijka vyriesi radosť kupit potom, neburane
Fuxxo napísal:to bola M3, SC-HUDNI, auto na totalku..
tvaroh napísal:Ale to musel mať potom na hovno postavenú havarijku, nie?Myslim ze totalku neni moc radost riesit cez havarijnu. Akurat som videl v tv ako ujko dal touareg do stromu. Poistovna naratala cenu auta 36000€ nasledne povedala ze sa to tak nemohlo stat a diely sa nemohli poskodit pri nehode. Vyplatili mu 11000€ a tusim 7500€ za vrak. On musel lizingu doplatit 25K plus pokutu za predcasne splatenie.
Fuxxo napísal:aaale sikovni poliaci ci niekto z BN to urcite da do pucu a bude ako nova...skoda inacnevyzera to veru vobec dobre, toto by som neopravoval urcite..
blesk napísal:Ja som riadne rýchlo ovplyvnytelni, fakt sa vraví o m4 ktosi tu spomenie raz e90 a ja už vykrikuje m dpctoto bol prvy prispevok k "buracke" nejakej M4 (nie M3):
"Cavko, ty si to dnes zapichol do stlpu v Zalesi(Ivanka pri dunaji) ?taka ista m4 aj farba, ten pohlad ma zabolel"
treba udrzat myslienku, inak je tu z toho marny gulas jak ked sa rozpravaju dvaja nahluchli.
hlavne ze to neni MPowerova. Na krytie rozdielu medzi skutocnou cenou (noveho auta) a preplatenou cenou poistovnou sluzi GAP
Slavino napísal:dpc veru, takych je dost vela na mobile.deaaale sikovni poliaci ci niekto z BN to urcite da do pucu a bude ako nova...skoda inac