... všetko o BMW ...
//MPower napísal:ten horuci vzduch tam podla mna bude dost skodit..
tvaroh napísal:Hej jazdím docela pravidelne auto so 150 koňmi a ked idem do 200 tak na dynamiku nemozem nic povedat.
Aj ked sa na m3 idem vyslovene blaznit tak ten výkon využijem trebars 4 sekundy z 80 na 170 a viac uz moc ist nemôžeš po normal cestách.
Ja si napr viem predstavit auto s menším výkonom ale proste nech to je zážitkové nech je dobry podvozok, pekny zvuk, take surovejsie nieco. Ja sa dost casto hrám s podradenim s medziplynmi kde to pekne vypľuje co napr bežný automat u 335 mi urobit nevedel.
//MPower napísal:Zaujímaví výsledok veru, žeby večši prietok vzduchu to viac chladil? Musí to aj pekne zvuk zmeniť to sanie :)
//MPower napísal:hyde21
Plne súhlasím a ďakujem za odpoved, ale pekne to musí ísť na úkor cooleru, tj. je viac namáhaní..
Ďalšia vec ako si spomenul čo ak auto bude stať v horúcom lete? Asi sa to prejaví však? Lebo 535d ked som nechal 20min naštartovanú a kecal s kamošmi (načo vypínať motor nech sa chladia turba) tak sa asi ten cooler musel pekne rozohriať lebo bolo cítiť úbytok výkonu. Škoda že tam vôbec nejde čerstvý vzduch, ale chápem že intercooler to kompenzuje.