... všetko o BMW ...
tvaroh napísal:Hej jazdím docela pravidelne auto so 150 koňmi a ked idem do 200 tak na dynamiku nemozem nic povedat.
Aj ked sa na m3 idem vyslovene blaznit tak ten výkon využijem trebars 4 sekundy z 80 na 170 a viac uz moc ist nemôžeš po normal cestách.
Ja si napr viem predstavit auto s menším výkonom ale proste nech to je zážitkové nech je dobry podvozok, pekny zvuk, take surovejsie nieco. Ja sa dost casto hrám s podradenim s medziplynmi kde to pekne vypľuje co napr bežný automat u 335 mi urobit nevedel.
Miloš_330i napísal:Netreba zabudnut, ze pri r19 je nizsia guma a tym padom sa vynuluje vacsia velkost disku. Malo by to byt cca to iste.
upir156 napísal:Priemer kolesa by mal byť zachovaný. Či ide o R17, R18, alebo R19. Od toho sa odvíja presnosť tachometra, napr.
Teda ako vravíš, čím väčší priemer disku, tým pádom nižší profil pneumatiky...
//MPower napísal:Runder a aký mas podvozok? Mas znížený?
20 uz určite na E92 nedávaj to bude moc.. :) Len aby sme sa rozumeli ja mam zadné kolesa vnútri v blatníku a blatník ich prekrýva a to mam 225/40 ak by som dal 19 tak by pneu išli 245 alebo 255 a musel by som podložky dat asi von lebo 100% by to šuchalo bok pneu o bok blatníka nie o vrch. Aj ked by výška kolesa R18 vs R19 ostala zachovaná ako tu uz Miloš alebo upír písal. Ty mas aký rozmer pneu?