... všetko o BMW ...
//MPower napísal:... 10 aut rocne vymeni ...
miso_525d napísal:zo vsetkych tych hluposti, ktore si napisal, budem reagovat len na jednu.
Ak si naozaj myslis, ze dokazes ty sam upravit auto tak isto ako HAMANN, tak sam seba totalne zhadzujes tu pred vsetkymia sam seba prezradzas, ze tomu absolutne nerozumies. HAMANN, ALPINA, AC SCHNITZER minu rocne dokopy na vyvoj a vyskum statisice (kludne by som tipol ze miliony, ale nechcem prehanat) EUR, ale panko s nickom //MPower to iste zvladne ovela lacnejsie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chlapce, ved teba je tu medzi nami skoda
![]()
... pobavil si ma![]()
na ostatne kraviny co si popisal, ze "BMW sa nezaujima o zivotne prostredie" a podobne, reagovat nebudem.
Dogg88 napísal:vidis ja vymenim 10 aut rocne a ty predavas jedno rok(e36 cuker ///M323)
![]()
![]()
![]()
toto sa mi na tebe paci ako vsade pises o cenách tvojich superdrahych aut, cenách uprav, aky mas telefon a podobne...ty si normalne ako rytmus bmw klubudobre sa bavim na tebe
este napis ze tento príspevok si napisal ze iPhonu za 700€
ja pisem z klavesnice za 15€ na firemnom kompe
Dogg88 napísal:...
toto sa mi na tebe paci ako vsade pises o cenách tvojich superdrahych aut, cenách uprav, aky mas telefon a podobne...ty si normalne ako rytmus bmw klubudobre sa bavim na tebe
este napis ze tento príspevok si napisal ze iPhonu za 700€
ja pisem z klavesnice za 15€ na firemnom kompe
//MPower napísal:Dogg nezosmiesnuj sa este viac ako si sa tu uz zosimesnil.. S tou cenou si to zacal ty preto som sa dotoho obul... Ja ked aspon napisem ze moje kolesa na aute maju hodnotu polku tvojho celeho auto je to fakt , ktory sa neda popriet , ale ty ked daco napises je to len hlupost alebo vysmech lebo nemas cim argumentovat.
//MPower napísal:Reagovat ani nemusis lebo si sa nechal akurat pekne vysmiat.. Ja netvrdim ze som odbornik ako v HAMANNe a dokazem vyvyjat software a podobne, ja tvrdim ze dokazem dostat z auta vykon taky isty (s pomocou profesionalov a druhych firiem) ako dostane HAMANN za ovela menaj penazi, treba rozlisovat co pisemAle daj si upravit auto kam chces aj za 100 000eur a mysli si ake je to radovo 100x lepsie lebo to bolo aj 100x drahsie
Teraz som videl nedavno Aventeador ako nejaky kokoti upravuju za 300 000eur skoro (cena len upravy nie aj auta) a ked som videl aky hnusny grc tuzingovy stoho spravili kolotocarsky a kridla ako na Airbuse A380 ktore hadam aerodynamicky tunel nikdy nevidli bolo mi do placu.. Ale smelo do toho
Stoji to 300 000evri a je to profi, chlapče