... všetko o BMW ...
nadro napísal:troška vyšlo slnko a Vám to už riadne na tie hlavy pripeká.
Btw, aby som nebol od témy kedy bude brzda???
PeqpeK napísal:chalani to tu brzdia statocne
Lipo69 napísal:ja uz som tiez spominal ze dymiace bmw je na hanbu, preto som aj siel do benzinuaby som toto vobec nemusel riesit
//MPower napísal:Reagovat ani nemusis lebo si sa nechal akurat pekne vysmiat.. Ja netvrdim ze som odbornik ako v HAMANNe a dokazem vyvyjat software a podobne, ja tvrdim ze dokazem dostat z auta vykon taky isty (s pomocou profesionalov a druhych firiem) ako dostane HAMANN za ovela menaj penazi, treba rozlisovat co pisemAle daj si upravit auto kam chces aj za 100 000eur a mysli si ake je to radovo 100x lepsie lebo to bolo aj 100x drahsie
Teraz som videl nedavno Aventeador ako nejaky kokoti upravuju za 300 000eur skoro (cena len upravy nie aj auta) a ked som videl aky hnusny grc tuzingovy stoho spravili kolotocarsky a kridla ako na Airbuse A380 ktore hadam aerodynamicky tunel nikdy nevidli bolo mi do placu.. Ale smelo do toho
Stoji to 300 000evri a je to profi, chlapče
Bikemann napísal:
presne tak, aj ja som si radsej kupil benzin a jebat cele DPF a ten zvuk je na nezaplatenie za tie posrate 2litre spotreby naviac
Bikemann napísal:
Chlpec, pocul som o tebe vselijake bájky aky si čávo, ale ako to tu po dlhej dobe citam, tak zistujem ze je to este ovela lepsie. Nazory ako 16 rocny, gramatika ako 11rocny co si hned spomeniem napr. "tieš", "nadpisi" a nadpis pribehu a zaver videa s textom hovoria za vsetko. Ale pohoda, tam u teba v dedine si urcite pre vsetkych najvacsi kápo de la tuti
![]()
//MPower napísal:To nie su 2 litre.. 335i ked slapnes par krat tak mas 15l , 335d ked slapnes tak mas 8,5preratajme to na 30 000km rocne a hned mame pekny vysledok
Benzin konkurovat spotrebou nafte nikdy nebude.. Ja na 535d mam priemerku 9 keby tam mam motor 35i tak z mojou jazdou ako jazdim by som mal min 14 na benzine tak netaraj hluposti a nerob si hanbu
//MPower napísal:Presne kvoli takym obmedzencom ako si ty tam tie popisi suchod setrit na benzine , aj tak ta moja ropa oprasi a vysmeje
chod radsej byciklovat
//MPower napísal:Prosimta netreb... Tu stranku si strc niekam.. Mal som aj mame beniny aj diesele a viem co to zere.. Na 535d mi palubak v zivote nikdy neukazal viac ako 9.5 a to dostaval nakladacky mesiac v kuse , keby to robim na 535i (twinturbo) tak mi tam svieti minimalne 14 a to sa aj stebou stavim. Ja si nepotrebujem citat kde kto pise , ja si ovsetkom robim nazor sam..
//MPower napísal:Prosimta netreb... Tu stranku si strc niekam.. Mal som aj mame beniny aj diesele a viem co to zere.. Na 535d mi palubak v zivote nikdy neukazal viac ako 9.5 a to dostaval nakladacky mesiac v kuse , keby to robim na 535i (twinturbo) tak mi tam svieti minimalne 14 a to sa aj stebou stavim. Ja si nepotrebujem citat kde kto pise , ja si ovsetkom robim nazor sam..
nadro napísal:Neriad sa palubakom lebo je to uplna kravina
Bikemann napísal:
Tupelo pisem ze mam za 11tis km spotrebu 10,1L. Keby som tomu stale jebal je jasne ze je spotreba vyssia, ale sam neveris tomu ze aj ty by si jebal v kuse 11tis km vsak?? Na taky pocet km by si na akom kolvek bmw nemal spotrebu 14L (mimo V8)
Pisat tu o spotrebe na 100km pri plnom plyne je uplna picovina, pretoze bavime sa tu predsa o dlhodobej spotrebe a nie na par sto km pri honeni auta. Porovnavas jabka s hruskami...
Ty si proste pan, kral a mas najrychlejsie bmw na celej mliečnej dráhe s top najnizsou spotrebou