Tak jsem vyzvedl desky, vzal jsem zatím obyč ATE abych viděl jen jak se to bude chovat :)
Nasadil jsem kolo a vykoukl první problémek

byl tam uplně chlup tak jsem to líznul o něco aby tam byly tak 2mm :) Jinak brzdiče po kompletním repasu + nový hadice.

Těch límců si nevšímejte, to při mytí prachu z destiček šel lak srát :)

Tady je detail držáku třemene versus origo těhlice, je to hodně na knop, je nutný to vybrousit. kdyby na té redukci nebyl ukos pod 45" ale na kolmo tak by to sedlo uplně na přesno :) trochu vadil krycí plech opět, tak kladivo pomohlo :)
Redukce mě dělal od kamoša známej, kterej jich dělal už bambilion. Popravdě ani nevím z čeho, řekl jsem mu, že chci redukce a udělal to z toho co ví, že tam je potřeba.

Nasadili jsme AZEVA aby bylo vidět, o kolik se zvětšovalo

Origo:

Po nakynutí:

Pak asi to co Vás možná zajímá a to první dojmy. Jelikož jsem předtím jezdil DS 2500 o kterých se nedá říct, že by to nebrzdilo, tak je to jiný...
Brzdovvej válec je zatím origo E30, myslim 20.5 to je, brzdovej pedál je uplně jinej, ale nedá se říci , že by byl špatnej, je to daleko citelněji dávkovatelný na znatelně delším chodu, daleko větší citlivost, reaguje to na sebemenší zmáčknutí pedálu. Není to špatný, chce se to naučit s tím žít.
Samože jsem chtěl taky vědět co to umí, takže se zahřály a dostaly kakao, aby se vypálila pryskyřice... ANO, brzdí to líp, ale možná až moc...
V konečným součtu, na ty peníze na který to vyšlo, je to zajímavá alternativa, ale jen pro ty co maji 17" a nebo dobře tvarovaný 16"

Pro ty co chtějí 15"tky je pak řešením 288mm kotouč a např e36 přední brzdiče popřípadě malej 4 písteček od wilwoodu třebas :)