tak už se pomalu na projektu prcuje

S 3.45:

novej siláč a místě:

opět 15 minut dolovačka starýho siláče ven ... novej tam byl a minutu

Dříve tu panovala panika s gufery na velkej diferenciál, že se jedná o atypický rozměr a musí se brát jen drahá origa, ehm... nový stály asi 50 kč od corteca :)

jelikož jsem diferenciál koupil bez unašečů, tak jsem musel sehnat velké unašeče, podle ETK by měli sedět dokonce z malýho difecu...asi nějaká pičovina protože to nejde ani omylem (zkoušel jsem ze dvou malejch difecu jeden z chroma, druhej z plasta...stejně nic...) podle etk tam seděli i nějaky E36 tak sem zkusil jedny z 328 a ono ejhle všechny rozměry sedí jako prdel na hrnec - avšak naopak by to nešlo, protože E30tka ma unašeče rovny a E36 má dosedací plochu profilovanou kvuli krycímu plechu homokloubu, takže se nějaký zasoby ze šroťáku zůžitkovali...

U vrablíka jsem vyfasoval ZF převodovku typ 320 (jakože do 320nm

) takže snese víc než tam je teďka tak počítám, že to snese a doufám, že v budoucnu nějaký koně nakynou taky

Rozteč šroubů na M20 sedí, délka hřídelí taky, jen ovládání spojky se musí použít z M50 (rozdílná delka spojkových válečků)
Ještě pořešit hardynu, otázkou je jestli jsou zaměnitelný tisícihrany a dá se tam buď dát malá hardyna a nebo se ještě bude muset pladit kardanek :)

V levo je 320tka a vedle ní 260tka z M20B25... vypadá to víc ale, delkový rozdíl 1cm