... všetko o BMW ...
FOXXX napísal:som si spravil trosku predcasny darcek na vianocefoto nekvalitna ............ len mobilom
marcas1706 napísal:
hehe presne takú istú si dám aj ja ale zatiaľ nie až neskôr..no foxi už mám príbeh na bmw klube tak si pozri ak chceš
...bmw E46 316 ti compact...:)
FOXXX napísal:Dnes som dostal nod stromcekom to po com som tuzil ................ juuuuj ale mam radostuz to len nahodit ci uz na seba alebo na auto a bude to pecka
marcas1706 napísal:
Aj ja chcem...![]()
FOXXX napísal:
Musis posluchat a jezisko ti na buduci rok donesie
marcas1706 napísal:
Serem na ježiška kúpim si sám !!!![]()
FOXXX napísal:
Uz sa neviem dockat na januar............. idem kupovat novu prednu napravu............ a aj brzdy nove asi......... tak sa velmi tesiiiiim
marcas1706 napísal:
fuhha ty sa máš!! Ja musím teraz trocha šetriť ale potom idem hneď tak v januári a februári meniť vpredu kotúče a brz. doštičky, potrebujem nové elektróny na leto s pneumatikami, olej meniť a také maličkosti, ešte chcem vymeniť celý predný nárazník !!!![]()
Ale treba love..musím makať !!!
FOXXX napísal:
Jasne ved aj mne treba makat aby som to vsetko mohol spravit ale na druhej strane na vyber nemam lebo predosly majitel mal asi taketo veci totalne na haku.......... tak musim doehnut to co on nespravil!!! hej ten predny naraznik som si vsimol ze ti nejak nesedi hlavne na vodicovej strane a kolesa ake chces davat mas uz nejake vybrate?
marcas1706 napísal:
No nesedí to na tej pravej strane pretože je tam aj taká šrubka ulomená a preto to chcem dať vymeniť celé !!! No čo sa týka tých elektrónov tak by si mi mohol poradiť pretože vôbec nemám predstavu aké si dám ale asi tie 16 ako ty !! 17 mi už pripadá veľké na naše bawora..
FOXXX napísal:tak konecne mam doma ramena a to vsetko co k tomu patri uz len pockat kym sa trosku otepliii a ide sa na to