... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
reklamne predmety bmwklub.sk

Certisko
Kraj: Košický

Re: [E46 316ti compact] Moje prve BMW vysnivany sen!!!

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 19:59

kosti123 napísal:
neoplati, lebo ta guma sa hned doskriabe..jedine zeby nove diely boli pogumovane inym sposobom - napriklad ako ma HTC na telefonoch. To vydrzi vsetko.

To nebude pravda, lebo ten pogumovany povrch je uz vekom prezrety. Asi vies ze dvierka na popolniku sa lahko poskrabu - su tiez pogumovane. Ja som kupil uplne novy diely s tymi dvierkami a kedze ten material je novy (a nie cca 10 rocny) neskriabe sa.

A keby sa aj nove diely lahko poskriabali vies vyreklamovat.

Užívateľov profilový obrázok
FOXXX
Autor témy
Auto: BMW316ti E46 Compact

Piatok, 22. Októbra 2010, 12:01

kosti123 napísal:
ako si na to isiel? ja som to robil horucou vodou a saponatom ale neslo to velmi dobre.

Najprv som nevedel ako nato........... vobec ziaden tusak zacalo to nechtom a len tak na kolene pri telke ......... no hned som sa musel pratat [-X priatelku islo porazit ](*,) velku cast som teda dal dole nechtom a islo to dobre :D No niektore casti su menej pogumovane a tensia cast uz nesla dole takymto sposobom. Rozmyslal som ze ako to dat dole aby som to neposkriabal.......... skusil som nastriekat zaklad na plasty a ono to zareagovalo tak ze to pogumovanie popraskalo a a spravilo bublinky az som nechapal a potom to uz islo dole skoro same a mohlo sa striekat \:D/ a vysledok je celkom dobry ked si pomyslim ze som nemal tusaka ako nato. Ale poviem vam bola to makacka to dat cele dolu ](*,)
BMW Freude am Fahren

FOXXX
Autor témy

Piatok, 22. Októbra 2010, 12:04

spec napísal:
Tiez som to takto vyriesil na opierke ruky asi kde to je pogumovane isla ta guma už dole tak som to zosuchal tiez a vyzera to lepsie.

a ako si to riesil len aby som si mohol byt hlavu o stenu ci sa to dalo aj jednoduchsie ako som to riesil ja :smile:
BMW Freude am Fahren

kosti123
Auto: e46 323Ci

Piatok, 22. Októbra 2010, 14:22

ja som to kupal v horucej vode a skrabal starou kreditkou (ta neposkriabala plast ale vysledok nie je ono - stale tam su jemne zbytky tej gumy) takze zaklad na plasty vravis...

FOXXX
Autor témy

Sobota, 23. Októbra 2010, 08:53

kosti123 napísal:
ja som to kupal v horucej vode a skrabal starou kreditkou (ta neposkriabala plast ale vysledok nie je ono - stale tam su jemne zbytky tej gumy) takze zaklad na plasty vravis...

ono ten zaklad na plasty zareagoval tak ze to popraskalo ........ proste je to nejaka chemikalia ktora tu gumu rozlepta ( aspon mne to tak spravilo som cumel jak blazon ) ja som tiez nevedel ale skusil som a pomohlo \:D/ daj potom vediet ako to dopadlo
BMW Freude am Fahren

FOXXX
Autor témy

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 19:44

ta a konecne mam maual Jak na to E46 :D Teraz sa mozem pustit do oprav a prerabok vdaka tomuto :lol: Pre niekoho to je ozno zdrap papiera ale pre mna je to knizka na nezaplatenie :smile:
Prílohy
DSC02588 s.jpg
DSC02588 s.jpg (69.55 KiB) 1631 zobrazení
BMW Freude am Fahren

Aligator
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 24. Októbra 2010, 22:19

FOXXX napísal:
ta a konecne mam maual Jak na to E46 :D Teraz sa mozem pustit do oprav a prerabok vdaka tomuto :lol: Pre niekoho to je ozno zdrap papiera ale pre mna je to knizka na nezaplatenie :smile:

Kniha je dobra vecicka!!! aj ja mam a vela veci som dozvedel z toho :!:

FOXXX
Autor témy

Utorok, 26. Októbra 2010, 16:33

Aligator napísal:
Kniha je dobra vecicka!!! aj ja mam a vela veci som dozvedel z toho :!:

je to tam vsetko rozpisane a celkom aj zrozumitelne zatial co som si to presiel :D no ved uvidime ci aj potom to budem hovorit ked budem podla nej nieco robit :lol:
BMW Freude am Fahren

FOXXX
Autor témy

Utorok, 2. Novembra 2010, 19:12

Pekny vikend za nami tak pridavam nejake foto ........... kvalita nieje nic moc ( mobil ) :D
Prílohy
Fotografia0139.jpg
Fotografia0134.jpg
Fotografia0134.jpg (94.61 KiB) 1583 zobrazení
Fotografia0128.jpg
Fotografia0119.jpg
Fotografia0117.jpg
BMW Freude am Fahren

marcas1706
Auto: BMW F20, 116d
Kraj: Prešovský

Re: Moje prve BMW vysnivany sen!!!

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 10:01

Vitaj :D
Peknucky kompaktik. Ono je to s tym oznacovanim troska matuce. Zalezi aj od Toho aky mas rok. Napr. 2001 316ti ma 85kW, ale 1999 316ti ma 77kW.[/quote]

Ahojte aj ja mám presne to isté auto Bmw e46 compact a som s ním veľmi spokojný bolo síce v servise z toho dôvodu že tiekol olej ale už je to super a som šťastný !!! Bmw bolo vždy tiež môj veľký sen pretože môj otec mal bmw X5 páána to bolo auto full individuál výbava ale sen skončil keď sme mali pred 2 rokmi auto-nehodu a môj otec pri nej umrel a to len kvôli jednému chlapcovi ktorý mál 25 rokov a jazdil na kamióne bez vodičského a vbehol nám do protismeru... ale mne to auto zachránilo život pretože som v aute sedel tiež tak som si povedal ,že iné auto v živote ani nechcem !!! Milujem všetky BMW ktoré existujú môžu sa skryť všetky audi, mercedes a neviem ešte aké značky ...Bmw je proste Bmw !!!!!!!!!!!!!!

fotky samozrejme pridám aj ja.. :D :D
IMG_3359.JPG
IMG_3358.JPG
IMG_3356.JPG
IMG_3365.JPG
IMG_3357.JPG
Jazda na obyčajnom aute nie je o ničom...ALE NA BMW JE PECKA !!

FOXXX
Autor témy

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 10:12

marcas1706 napísal:

Ahojte aj ja mám presne to isté auto Bmw e46 compact a som s ním veľmi spokojný bolo síce v servise z toho dôvodu že tiekol olej ale už je to super a som šťastný !!! Bmw bolo vždy tiež môj veľký sen pretože môj otec mal bmw X5 páána to bolo auto full individuál výbava ale sen skončil keď sme mali pred 2 rokmi auto-nehodu a môj otec pri nej umrel a to len kvôli jednému chlapcovi ktorý mál 25 rokov a jazdil na kamióne bez vodičského a vbehol nám do protismeru... ale mne to auto zachránilo život pretože som v aute sedel tiež tak som si povedal ,že iné auto v živote ani nechcem !!! Milujem všetky BMW ktoré existujú môžu sa skryť všetky audi, mercedes a neviem ešte aké značky ...Bmw je proste Bmw !!!!!!!!!!!!!!

fotky samozrejme pridám aj ja.. :D :D

Ja mam ten isty nazor BMW je BMW a som rad ze mozem patrit k majitelom tejto podla mna NAJ znacka \:D/ Pekny mas compaktik ......... mne chyba opierka ruky a ten peckovy volan ktory mas ty a bol by som spokojny :D A ohladom tych bezohladnych vodicov na nasich cestach.............. su to magori a najhorsie je ked na to doplati nevinny clovek ktory za nic nemoze ............. je mi luto co sa ti stalo :cry: planujes nejak upravy?
BMW Freude am Fahren

marcas1706

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 10:23

FOXXX napísal:

Ja mam ten isty nazor BMW je BMW a som rad ze mozem patrit k majitelom tejto podla mna NAJ znacka \:D/ Pekny mas compaktik ......... mne chyba opierka ruky a ten peckovy volan ktory mas ty a bol by som spokojny :D A ohladom tych bezohladnych vodicov na nasich cestach.............. su to magori a najhorsie je ked na to doplati nevinny clovek ktory za nic nemoze ............. je mi luto co sa ti stalo :cry: planujes nejak upravy?

...ďakujem ti. Jasnačka bez úprav to by určite nešlo chcel by som si do auta nainštalovať navigáciu s obrazovkou a v tom aby bolo bolo rádio atď. Je to taký môj sen viem ,že to nebude stáť pár eur ale proste chcem si to tam dať..:D
Elektróny ďalšia dôležitá vec ktorú potrebujem chcem si dať buď 17 palcové alebo 18-nástky ešte uvidím pretože na leto nemám ani elektróny a ani gumy. Ešte nejaké menšie úpravy interiéru mám ten istý problém ako ty si mal s tým stredovým panelom tiež je už dosť doškulený takže ma čaká zoškrabovanie ako teba ...:D :D

FOXXX
Autor témy

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 10:28

tak to ti prajem pevne nervi niektore casti vobec nejdu dole ............. ale ked to uvidis vo finale tak ta to potesi ako mna :D ja mam 17 palcove kolesa a poviem ti sedi to jak prikovane na tej ceste \:D/ zajtra by mi mali prist konecne zimaky ....... budu to len 15 palcove ale na zimu radsej mensie a uzsie ako tie co mam teraz ....... nemam s tym velke skusenosti ale snad to bude na zimu dobre........... aky tam mas motor?
BMW Freude am Fahren

marcas1706

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 10:34

FOXXX napísal:
tak to ti prajem pevne nervi niektore casti vobec nejdu dole ............. ale ked to uvidis vo finale tak ta to potesi ako mna :D ja mam 17 palcove kolesa a poviem ti sedi to jak prikovane na tej ceste \:D/ zajtra by mi mali prist konecne zimaky ....... budu to len 15 palcove ale na zimu radsej mensie a uzsie ako tie co mam teraz ....... nemam s tym velke skusenosti ale snad to bude na zimu dobre........... aky tam mas motor?

Ja mám na zimu už teraz 16-tky na plechových diskoch to v pohode stačí mám ten istý motor ako ty 316 ti s obsahom 1796..
Myslím ,že to má 116 koní :D :D a ty si zo Spišskej Novej Vsi ??? Ja som z Popradu :) :)
Chcel som ťa ešte opýtať kde si pozháňal ten manuál na tu E46 chcem aj ja..:D =D>

FOXXX
Autor témy

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 10:38

marcas1706 napísal:

Ja mám na zimu už teraz 16-tky na plechových diskoch to v pohode stačí mám ten istý motor ako ty 316 ti s obsahom 1796..
Myslím ,že to má 116 koní :D :D a ty si zo Spišskej Novej Vsi ??? Ja som z Popradu :) :)
Chcel som ťa ešte opýtať kde si pozháňal ten manuál na tu E46 chcem aj ja..:D =D>

Ja som tiez planoval 16 -tky ale nasiel som dobry inzerat za dobru cenu tak bolo rozhodnute....... ano ma to 116 konikov ten nas motorik mne to zatial staci :D Hej som zo SNV priamo :) a ten manual som ztiahol z netu celu zlozku a potom dal vytlacit a zviazat v obchode hmmm ale neviem teraz aka to bola stranka pockaj skusim pozriet
BMW Freude am Fahren
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných