... všetko o BMW ...
kosti123 napísal:neoplati, lebo ta guma sa hned doskriabe..jedine zeby nove diely boli pogumovane inym sposobom - napriklad ako ma HTC na telefonoch. To vydrzi vsetko.
kosti123 napísal:ako si na to isiel? ja som to robil horucou vodou a saponatom ale neslo to velmi dobre.
spec napísal:Tiez som to takto vyriesil na opierke ruky asi kde to je pogumovane isla ta guma už dole tak som to zosuchal tiez a vyzera to lepsie.
kosti123 napísal:ja som to kupal v horucej vode a skrabal starou kreditkou (ta neposkriabala plast ale vysledok nie je ono - stale tam su jemne zbytky tej gumy) takze zaklad na plasty vravis...
FOXXX napísal:ta a konecne mam maual Jak na to E46Teraz sa mozem pustit do oprav a prerabok vdaka tomuto
Pre niekoho to je ozno zdrap papiera ale pre mna je to knizka na nezaplatenie
Aligator napísal:Kniha je dobra vecicka!!! aj ja mam a vela veci som dozvedel z toho
marcas1706 napísal:
Ahojte aj ja mám presne to isté auto Bmw e46 compact a som s ním veľmi spokojný bolo síce v servise z toho dôvodu že tiekol olej ale už je to super a som šťastný !!! Bmw bolo vždy tiež môj veľký sen pretože môj otec mal bmw X5 páána to bolo auto full individuál výbava ale sen skončil keď sme mali pred 2 rokmi auto-nehodu a môj otec pri nej umrel a to len kvôli jednému chlapcovi ktorý mál 25 rokov a jazdil na kamióne bez vodičského a vbehol nám do protismeru... ale mne to auto zachránilo život pretože som v aute sedel tiež tak som si povedal ,že iné auto v živote ani nechcem !!! Milujem všetky BMW ktoré existujú môžu sa skryť všetky audi, mercedes a neviem ešte aké značky ...Bmw je proste Bmw !!!!!!!!!!!!!!
fotky samozrejme pridám aj ja..![]()
FOXXX napísal:
Ja mam ten isty nazor BMW je BMW a som rad ze mozem patrit k majitelom tejto podla mna NAJ znackaPekny mas compaktik ......... mne chyba opierka ruky a ten peckovy volan ktory mas ty a bol by som spokojny
A ohladom tych bezohladnych vodicov na nasich cestach.............. su to magori a najhorsie je ked na to doplati nevinny clovek ktory za nic nemoze ............. je mi luto co sa ti stalo
planujes nejak upravy?
FOXXX napísal:tak to ti prajem pevne nervi niektore casti vobec nejdu dole ............. ale ked to uvidis vo finale tak ta to potesi ako mnaja mam 17 palcove kolesa a poviem ti sedi to jak prikovane na tej ceste
zajtra by mi mali prist konecne zimaky ....... budu to len 15 palcove ale na zimu radsej mensie a uzsie ako tie co mam teraz ....... nemam s tym velke skusenosti ale snad to bude na zimu dobre........... aky tam mas motor?
marcas1706 napísal:
Ja mám na zimu už teraz 16-tky na plechových diskoch to v pohode stačí mám ten istý motor ako ty 316 ti s obsahom 1796..
Myslím ,že to má 116 koní![]()
a ty si zo Spišskej Novej Vsi ??? Ja som z Popradu :) :)
Chcel som ťa ešte opýtať kde si pozháňal ten manuál na tu E46 chcem aj ja..![]()