... všetko o BMW ...
marcas1706 napísal:
tak veľa šťastia...Ideš si to robiť sám ??
FOXXX napísal:
vdaka tak dufam ze budem mat toho stastia dostatok............... ano chcem si to robit sam aj z jednym kolegom z prace on ma skusenosti s takymito vecami a ja to chcem robit lebo ma to tesi a mam s toho radost uz som si pozeral nejake tie navody aj videa a mam aj knizku keby niecoa potom si budem moct povedat tak toto som dokazal a este jednu vyhou to ma nemusim platit neskutocne love v servise............. totizto nemam ziadneho znameho v servise tak chapes
...................
FOXXX napísal:pridaj a co to bude v lete
FOXXX napísal:a na novych kolesach hlavnedufam ze aj ja ................ musis mi pomoct najst nejake tie kolieska
FOXXX napísal:konecne v aute
rebuss napísal:
super to vyzera dam si to aj ja :) ako je to na komfort ? v pohode drzi noha na tom ?
FOXXX napísal:prosim poradte mi pls............ pocas jazdy mi zdochina motor, elektika vsetko funguje len mi proste zdochne ................ co to moze robit? olej v poriadku kontroloval som aj kvapaliny mam fullboha co to moze byt ? ak niekto mate skusenosti tak vas prosim o radu dikes
FOXXX napísal:dufam ze to nebude nic ohladom cerpadla viem ze su to riadne palky boha neviem co sa stalo zrazu z nicoho nic mi to zacalo zdochynat................