... všetko o BMW ...

FOXXX napísal:kolega s prace mi vravel ze to moze byt len spina v palivovom filtri a niekedy sa dostane ta spina na ten filter a nepusti tolko paliva kolko by malo............. neviem ja sa do tychto veci skoro vobec nerozumiem takze som ho mozno vobec nepochopil.............. idem vymenit filter a pozriem aj na sviecky ci nesu zajebkane a neviem co mam este kuknut skocim asi na diagnostiku s tym lebo sa mi to vobec nepaci a nechcem stale sadat za volant s tym ze budem na to mysliet ci vobec dojdem kam potrebujem.............. sakra............... musim na to prist co sa stalo

konecne sa zbavim tych klepotov a buchotov z pod auticka a zlepsim aj jazdne vlastnosti a hlavne brzdne vlastnosti.................. nedalo sa ani pomali brzdit lebo jeden silentblok bol uz katastrofalny a mal to uz davno zratane
ale uz je vsetko ako ma byt uz len skocit na geometriu a bude to tip top
zachvilku sa chystam menit komplet brzdy ............ kotuce aj dosticky nech to mam cele komplet Foxi318ti napísal:Ferku... serbus... ta ja len že už som v klube

len je dost problem ich zohnat, ked nechcem ist priamo do BMW
a ten lem co si spomynal na kufrovych dverach som si vsimol ze to maju niektore compacty ale ci to je po facelifte tak to neviem. Ale velka skoda ze ho tam nemam velmi sa mi to paci
este dam 17ky kola a budem spokojny 
uz sa neviem dockat kedy ich nahodim na auto