... všetko o BMW ...
FOXXX napísal:
Ja som tiez planoval 16 -tky ale nasiel som dobry inzerat za dobru cenu tak bolo rozhodnute....... ano ma to 116 konikov ten nas motorik mne to zatial staciHej som zo SNV priamo :) a ten manual som ztiahol z netu celu zlozku a potom dal vytlacit a zviazat v obchode hmmm ale neviem teraz aka to bola stranka pockaj skusim pozriet
marcas1706 napísal:
Ok budem rád skúsim mi to pozrieť ako môže tak môžme dať niekedy stretávku keď sme tak blízko od seba prídem ťa pozrieť keď tak pretože chodím do SPNV často !!..daj mi prosím na teba nejaký kontakt máš skype ale messenger alebo pokec alebo facebook ??..![]()
ja mám všetko
![]()
FOXXX napísal:
Jasne super mozme dat stretko ja si najdem cas .......... mam Facebook - Fero Fox a ked nepojde nast toto tak som aj na pokeci - Ferickooo1@azet.sk tak skus potom dat nejak vediet.......... som to hladal tu knihu ale nejak som to nenasiel .......... skus dat do googlu Jak na to BMW E46 a tam najdes nieco a ked nenajdes tak ja tto mam na kluci a mozem ti to potom dat
marcas1706 napísal:
ok super kámo určite ti napíšem na pokeci alebo na fecebooku tak zatiaľ dííík.::D
FOXXX napísal:
neni zaco tak potom daj vediet kedy budes v SNV ja doletim
marcas1706 napísal:
už som si ťa pridal na facebooku takže môžme tam kecať o našich tátošoch koľko chceme..![]()
Drac1k napísal:Pekny compactik...
PLS aky mas rozmer pneu?dik
Aligator napísal:Hadam si robil rukou![]()
Dobre to vyzera,posielam moje