... všetko o BMW ...

partizan napísal:Ja som ho vcera stretol na zastavke v Plesivci ked som isiel okolo - krasne auticko![]()
Len s tym rozsirenim a znizenim, no neviem no, nebude to uz cuchat na tych hrbolatych cestach ??
deejaytommmi napísal:prajem vela startnych km, krasne auto, na zivo som ta este nevidel a tiez som z RV. vlastne sa viacej zdrziavam v Dobsinej, pocul som, ze ty zase v Plesivci? :)
BMW-Mpower napísal:Farba je "domáca". Som si dal vymiešať zlatú metalízu a som to naniesol striekacou pištolou. Som sa najprv bál že to od tepla to nevydrží dlho, ale žiadny problém.
Mám to už dlhšie a zatiaľ nič. Vo foliatecu som nenašiel zlatú farbu iba žltú a chel som niečo výnimočnejšietakže preto som na to šiel takto.
Na východe je len toľko málo M5? V košiciach by nejaké mali byť či?
baworo535d napísal:
1 rade, krasna M5- podla mojho gusta... aha bola, zmenil si s5 na striebornu farbu kola...ale na druhej strane ozili trocha...
2 zle si hladal, kedzeja mam od nich zlatu na svojich brzdach...
3 vela km bez nehody
PavelKedro napísal:tie kola si podľa mňa pekne dojebkal, vyzerajú ako lacné repliky, daj ich to čierneho chrómu tak ako majú v skutočnosti byť ....
deejaytommmi napísal:svineste zdrhli
ten zvuk ináč
![]()
![]()
Darmo V8 má krajší prejav, e60 je niečo také ako Ferrari V12. Bola to návšteva.
Videl som na internete jednu veľmi zaujímavú vec. Nejaká tuningová firma vyrába skĺbený kit športového sania a chladenia bŕzd. Na koľko to vyzeralo na obrázku dosť jednoducho a cenovka bola viac než štiplavá - 1500 $, tak som sa rozhodol také niečo vyrobiť doma. Tá firma uvádza tak isto aj zvýšenie výkonu overené na dyno, takže týmto môj záujem ešte vzrástol. Pridávam teda zopár obrázkov z mojho tuzingu ako to asi vypadá. To chladenie ale odporúčam urobiť ak to ešte nemajú každému majiteľovi M5 e39 lebo je to úplne jednoduchá záležitosť. Treba objednať iba tie tunely a vystrihnúť dieru v podblatníku a zopár hodín driny.