... všetko o BMW ...
jararak napísal:to je prca, obycajny naraznik ma vetracie otvory pre brzdy a mko ich nema? zase nieco inziniery podelali, popripade, nemal si len repliku, tie podblatniky len take nejake na iny model? sa mi to troska nevidi, este aj e36 v mpakete ma tie nasavace na brzdy
foxik666 napísal:ten kryt motora je pradny !!!!
BMW-Mpower napísal:Díky pekne, ani ja som sa nevedel vynadívať. V skutočnosti to vyzerá ešte lepšie ako na obrázku, tam nie je vidieť tú perleť tej farby.
baworo535d napísal:
krasa, rozmyslal som ze tiez strieknem kryt motora ale neviem aku farbu...
dal by som bielu ale to by bolo max. zaj°bane stale...
foxik666 napísal:chladenie brzd ja mam spravene ...takze to je ok ....a ten kryt motora som tiez chcel ...ja mam takuto fotku co som nasiel ...ale to tvoje je asi krajsie :)
jararak napísal:pokial viem tak pity777 hoc ma len 525d tak riesil presne toto iste do svojho mpaket naraznika, on tam daval do mriezky nasavacie otvory. jak vidim tak e39 ma cely brzdovy system pekne odkurveny - pocnuc posilovacom konciac chladenim ;(
BMW-Mpower napísal:Si vezmi že ako sú riešené zvody. Keď to vymeníš za nejaké športové tak hneď ti pridá 20 - 25 ps. Mohli to urobiť lepšie hneď od výroby keď už chceli vyrobiť také športové auto. Ale takto to nechali na nás, takže vymieňame tuzingujeme atď