... všetko o BMW ...
BMW-Mpower napísal:Ubrať to rozhodne nič neuberie keďže je to iba kvoli zvuku. A navyše keď sa do toho pozrieš tak je to akoby len holá rúra. Má to postranách taký materiál ktorý pohlcuje zvuk, to je všetko si myslím. Keď som bol teraz nedávno na jednom zraze, merali aj hlučnosť výfukov. Mne namerali 101 db, som spokojnýkeď s tým jazdím tak každý vie že kde som aj keď na kilometre ďaleko. Ale ono keď ide pomaličky tak to vôbec nie je počuť to je tá paráda. Určite odporúčam každému vybrať aj keď nie je M-ko. Všetky benziňáky to majú ibaže s jedným vývodom na koncový výfuk nie s dvomi.
patrick napísal:Akurat ze ty mas este aj koncove tlmice ine,nie?Teda to mi este vlado spominal ze tam su ine
BMW-Mpower napísal:To máš teda pravdu, je vo vynikajúcom stave. Keď som ju prvýkrát uvidel a otvoril dvere, hneď som vedel že to beriem.
Ja sa tiež starám ako viem, kamoši sa smejú zo mňa že to umývam tak často že mi vybledne farbasamozrejme všetko ručne, tak mi to robí naozaj radosť.
misiak530d napísal:to je choroba-nevyliecitelna
![]()
ja som taky isty...posielam i dve foto.....este ked ju sotva kupil
teda pokial ti to nevadi.......
patrick napísal:Inak prave ma upozornoval brat na to,ze V8 by malo mat niekde prepojeny vyfuk koli vyrovnavaniu tlakov vo valcoch takze by asi bolo lepsie to nejako prepojit...
spec napísal:o kolko rozsirujes?Tiež zvazujem to trocha vytiahnut von najma predok sa mi zda dost utopeny.Podvozok aky?Nevyhovuje Mkovy?