Pred tyzdnom v pondelok som sa vydal do ba cez Zilinu, povedal som si, ze okusim severnu trasu po dlhej dobe. Sranda nastala hned v Po kde som trcal cca 40 minut v zapchach, ale podarilo sa vypadnut. No moja radost bola ale prilis skora, hned v Spiskom hrhove si vravim, ze tam maju nahovno cestu, no ked trasenie neprestalo ani po 500m, tak si vravim, ze to nebude ani cestou. Ozaj nebolo, moja guma bola na salat. Tak davaj vybrat vsetko z kufra, pes siel na voditko o nahodny konar a ja som menil koleso.
disk aj s oderkom
salata
Samozrejme scenar znamy. Po prichode domov som si udrel poldeci na stastny prichod. Objednal nove 2 gumy rovno na zadnu napravu a v stredu som zaniesol disk starym znamim do aludisku.com.
dnes som si bol vyzdvihnut koleso, pekne mi vsetko prezuli a pri tej prilezitosti som si kontroloval lave predne koleso ktore mi posledne 2 tyzdne tiez sfukuje, samozrejme som si tam nasiel samorezku.
len tak od pasu som strelil fotku, ale po prichode domov skusim nejak lepsie, fakt klobuk dole za tu pracicku.
auto som aj pred tyzdnom vyumyval, no boli sme sa mrknut na zaplavy ktore sposobil miestny potocik (2m sirka, 10cm vyska), tak vyzera troska offroadovo.