aby sa nepovedalo, ze <> robim, tak aj na tomto aute sa nieco robi (na tom druhom viac, ale to az ked bude pokope)
divnou zhodou okolnosti sa vymenil lichtmodul. Uzivatel korado doniesol jeden lcm2 namiesto svojho lcm1. Bohuzial som to nevedel nakodovat na obd1, len na obd2, cize jeho lcm putoval do mojho auta, nakodovalo sa vsetko co sa malo, hodilo do jeho auta a .... prd, svietil dialkac, cize sa este musli menit mosfetove tranzistory
tu za pomoc dakujem Janovi Hellriderovi lebo 2 ruky mi nestacili a stavil sa na jedno chladene tak robota sla lepsie od ruky. samozrejme korado uz ma svoj lcm2 a taktiez drl co uz prezentoval v svojom pribehu.
Medzitym som tuningoval diagnostiku a uz viem kodovat aj na OBD1 koncovke, cinan nevedel vycitat asi schemu a praskol oba kable na jeden pin a na 6 nebolo privedene nic, cize nedetekoval zapalovanie.
hned dalsi den dosiel chalan (asi len na FB je) s takou bielou 528i, chcel nakodovat DRL, avsak s jeho lcm1 to velmi neslo. za hodinku bol naspet aj s lcm4 ktoru mu do jeho vcelku socialneho auta s rokom 96 velmi netrebalo, avsak myslim, ze ferovo sme vykseftovali za moju lcm3

. samozrejme vsetko nakodovane k spokojnosti pana. u mna to bolo horsie kedze RJ bola z x5, tak niektore parametre som netusil ako nastavit, samozrejme pristrojovka (check) mi svietil jak vianocny stromcek, totiz vadilo mu hlavne nastavenie senzora hladiny brzdovej kvapaliny. Za spravne parametre pre zmenu dakujem uzivatelovi Impr.
momentalne to nema prakticky ziaden vyznam, avsak do buducna budu automaticke svetla.