auto beha, lieta, nahana kilometre, uz mame cez 310t. zacalo mi chytat vodicove a spolujazdcove dvere. tie vodicove ma netrapaia, kedze jedne som kupil spolu so sklom (samozrejme su uz od oktobra nalakovane hoc sa kupili vo farbe). nejak mi prestala fungovat nivelacia svetiel, asi si kupim rezervny snimac nech odhalim chybu co tomu je. oba snimace spravne napojene a vobec ich nedetekuje.
kedze zacina nova sezona, tak mesiac dozadu som vcelku slusne povysaval, hlavne chlpy po mojom 4 nohom certovi, oni su vlastne dve 4nohe (ta brunetka je moja zena, aby nedoslo k omylu:D).
vylestili sa okna s nejakou RETECH penou co som nasiel v pivnici, taktiez som troska pretepoval koberce.
Zamyslel som sa nad tym, ze mi chyba este par produktov tak som sa nejaku tu chvilku zamyslal nad mensim nakupom. Nieco som zrealizoval vcera cez mobilny stanok na zraze, nieco dnes osobnou navstevou v autodetaile. Vylesok hla
uz som skusal aplikator na kolesa, je to sikovny produkt no a co ma fakt prekvapilo je glass polish, este, ze tam mam tie skrabance, aspon vidno, ze tam je sklo.
co mi este chyba?