prezuval som na zimne, zacal som pekne s PZ kolesom, bez problemov, tam aj nazad, zeby to bolo super bomba spica, este som si sruby striekal medenym sprejom, dotahoval som ich momentakom asi na 115nm. idem na PP koleso, 4 sruby bez problemov dole, 5. nejak drzala, uz som kristoval a nasledne ucil zvysok kluca lietat. Normalne som ho vykrutil.
Tak som nastartoval xko a tour de malacky kde najdem kluc na kolesa - hobbi a tesco mali len krizak, ten som nechcel, nakoniec kaufland nesklamal, fajny vytahovaci kluc, s nim to slo uz suprovo, tak isto aj zvysne kolesa.
Este som sa nejak pohraval s palubakom, kde sa mi podarilo resetnut znova vsetky udaje, dojazd 22km ma velmi nepotesil, kedze do prace to je 44

. ale som tu a este 20 ukazuje stale. Darmo takto ekonomicky som este na nej nesiel 5.4 priemerka. Darmo, tyzden pred vyplatou.
Este som vyberal bm54 radio modul pre znameho, nech zdiagnostikuje svoj system. Pri tej prilezitosti som oskusal navi system z e46
Sranda je, ze nasledne ide ovladat radio z volantu, z board monitoru ale aj v kufry

Nakoniec skoncilo v kufry povodne bm24 radio, popravde nezaznamenal som nejaky rozdiel medzi bm24 a bm54, ktohovie.