... všetko o BMW ...
voMacK napísal:
Lenze ty zabudas na to, ze E60 bola vyrobena po roku 2002, cize to je cinska picovina bez duse!![]()
Teda aspon tak to tvrdi miestny klub odbornikov, kt. sa vozia na 15rocnych autach. E60 bude popici vozba az sa budu ich ceny pohybovat okolo 3000eur. Da sa podobny trend uz ako tak odsledovat - este par rokov dozadu tu drtiva vacsina majitelov E39 picovala, aka je E60 hnoj a teraz ked uz ceny padaju dole, tak zrazu E39menia za E60..
cim to asi tak bude...
voMacK napísal:
Lenze ty zabudas na to, ze E60 bola vyrobena po roku 2002, cize to je cinska picovina bez duse!![]()
Teda aspon tak to tvrdi miestny klub odbornikov, kt. sa vozia na 15rocnych autach. E60 bude popici vozba az sa budu ich ceny pohybovat okolo 3000eur. Da sa podobny trend uz ako tak odsledovat - este par rokov dozadu tu drtiva vacsina majitelov E39 picovala, aka je E60 hnoj a teraz ked uz ceny padaju dole, tak zrazu E39menia za E60..
cim to asi tak bude...
gabikh napísal:Budem trocha oponovaf, mam aj e60 aj f07. Na e60 sa pohybujem od 6,5 do 7,8 litra , dlhodoby premer 7,5. V GT mam o 400kg viac pohotovostnej a jazdim za podobne cisla ako u e60. Bavime sa o 35d, v e60 samozrejme zadokolka v gt s xdrivom. U tych motorov dojebava spotrebu jedine mesto ... inak hravo pod 7. E60 chip 240kw a f07 seria
voMacK napísal:ach jaj![]()
![]()
Ja som tu X-krat pisal, ze proti starym autam nic nemam a vacsina starych BMW sa mi burtalne pacia. Tak isto uplne chapem racionalne rozhodnutie davat do auta co najmenej penazi. ALE - je tu par exotov, kt. proste trepu kokotiny typu "fuck new model cars" a podobne blaboly a z takych si proste rad robim prdel, lebo to ich blabolenie jaksi moc nedava zmysel.
Staci tak? :)
btw. ist do stareho auta povedzme E39 mi pri vyssom rocnom najazde km nepride ako moc racionalne rozhodnutie. To skor by som zvolil povedzme taku E60 lci, alebo napr funglac z nepremioveho segmentu. Predsa len pri aute, co presiahlo 10rokov je sanca, ze sa nieco poseries vyrazne vyssia ako pri novom...
Proste pri racionalizaci vydavkov by som radsej volil novsiu nepremiovku ako starsiu premiovku.
Bikemann napísal:
samozrejme ze sa da aj za tolko jazdit, aj ja som mal teraz cez vikend na 535i priemerku 8,2L, ale ja mam na myslim dlhodoby priemer spotreby u vacsiny ludi a ked ten link otvoris tak je jasne vidiet za suverenne najviac ludi malo priemer 8,2litra
Je tam aj jeden mohykan ktory uvadza priemerku 5,5L, to si myslim ze po splneni urcitych podmienok je tiez mozne
voMacK napísal:Akoze mna moje eFko tiez momentalne serie, lebo tam pocujem nejaky pazvuk za jazdy. Mozno, ze bezny user by si to ani nevsimol, ale ja mam citlive usi a uz to musim riesit :)
Cakal som, ze taketo koociny sa objavia neskor a nie pri 110tis km.
Zas ale ked som mal tolko najazdene na E60, tak tam uz vrzgala polovica auta....
Lipo69 napísal:S tymto nesuhlasim, to je len subjektivny pocit, trocha prehanas.
e39 stoji 5k a f10 25k, v minulosti bol ten rozdiel vacsi ale v neprospech fka
je jasne ze ked das 3k do oprav tak u e39 mas pocit ze cotijebe lebo si dal skoro cenu auta do oprav ale ked u fka das trojku "tak to nie je az tak zle"
tu sa skor riesi ze ludia nepotrebuju auto ale chcu auto ktore sa im paci viac....ludia co potrebuju auto z hociakych dovodov nemusia dat do auta viac ako 13k
ja nechcem v podstate nic vyvracat len tvrdim ze ten kto chce setrit na aute (a bere ho ako nutne zlo) v zivote nekupi auto za 20k+ a to sa bavim o funglacoch
voMacK napísal:Akoze mna moje eFko tiez momentalne serie, lebo tam pocujem nejaky pazvuk za jazdy. Mozno, ze bezny user by si to ani nevsimol, ale ja mam citlive usi a uz to musim riesit :)
Cakal som, ze taketo koociny sa objavia neskor a nie pri 110tis km.
Zas ale ked som mal tolko najazdene na E60, tak tam uz vrzgala polovica auta....
tomas20 napísal:tak ale to muselo byt uz tyranie tvojej duse ta spotreba
Pežot napísal:
Daj si hlasnejšie rádio!!!![]()
![]()