... všetko o BMW ...
futy napísal:To bude reálny test užívateľa BMW a OOOO, test na 100t km ako robí aj AutoBild. Inak na tejto f10 čo do servisu, aké investície si vypýtalo?, prípadne čo sa tam pokazilo (aj keď si mal pp predplatenú záruku).
futy napísal:myslíš toto http://moje.auto.cz/pettr75/bavorak.html ?
mexican napísal:Dôvodov prejsť na chrocht je viacero:
1) Za minulý rok som spravil 40 tisíc km. To už je číslo pri ktorom človek začne uvažovať o tom, že by mal radšej mať chrochtavé auto. Hlavne pri jazdách po diaľnici to chrochtanie u áut kategórie 5er prakticky nie je počuť. V čase keď som kupoval 535i, tak som taký ročný nájazd nemal.
2) Malý dojazd u benálu. Pumpy sú síce na každom rohu, ale aj tak.
3) Momentálne drobné problémy so spoľahlivosťou u benzínových motorov z Mníchova. Ale na druhej strane tento problém je vykúpený lepšou kultúrou chodu a celkovým charakterom toho motora.
Jednotlivo by tieto body asi neboli dôvodom na zmenu typu paliva, ale keď sa tých dôvodov nazberá viac súčasne.
Bikemann napísal:
ja najazdim 60tis rocne a myslim si ze tie 2litre spotreby hore dole nie je az taka velka polozka, tiez som chcel chrocht, ale ked som sa na tom vozil a videl som ze spotreba cca 8litrov tak som bol sklamany. Tych 5,5 ci kolko to pisu vsade, je leda tak vlhky sen![]()