no prechod ku konkurencii je taky vselijaky. ja osobne by som sa ani rozhodnut nevedel. ale zase keby som si mal vyberat vo vyssej strednej triede, tak urcite by som ostal u bmw f10, no ak chces zmenu tak by som siel do 6 grand coupe. jedine modely u ktorych by som bol na vazkach medzi bmw a audi by boli medzi bmw 7 a audi a8. u audi ma neskutocne sklamalo el. nastavovanie sedaciek (konkretne a8) ktorych ovladanie je pri zatvorenych dverach prakticky nemozne (co za kokota sedacku tak natlacila na dvere ze tam clovek nevopcha ruku. a nastavovat sedacku pri pootvorenych dverach mi pride u premiovej znacky smutne. predpokladam ze u a6 to bude take iste kede je este mensia. dalsia vec neviem aky si vysoky, pripadne ako sedis, ale na hlboky posed aky mas v bmw zabudni... najnizsia poloha sedacky audi je niedke uplne inde ako u bmw. dalej zabudni nato, ze v a6 dostanes sedacky ktore ti ponu to co konfortsitze u 5er ( ine je to u a8 ale mne osobne sa aj tak lepsie sedi v bmw)plus pre audi je to ze o radiacu paku si opries pohodlne zapastie a pekne dostanes prstami na vsetky ovladace (neviem ako je to riesene u a6) minus zase ja osobne beriem volic prevodovky, kedze joystick na bmw mi pride praktickejsi ale to je zase vec vkusu. celkovy dojem audi interier sa mi paci masakralne ale iba u a8, a6 uz je citit ze je to o triedu nizsie, zatial co u bmw ten rodiel tak clovek nepocituje. takze sumar sumarum, medzi a8 vs 7er by som uvazoval, no medzi a6 a 5er nie, tam by som volil bmw (pripadne by som uvazoval o 6er grand coupe) a a7 mne osobne nejako extra nereze. ono je tazke si vybrat. a este ked chces chrochtaka, v podobnom vykone ako mas u f11, tak zase pre bmw plus ze 3.0 biturbo ma uz prakticky 10 rokov a je vymakany, zatial co audi u bitdi este iba v plienkach (netvrdim ze su zle ale muchy musia este urcite vychytat). budem smutny ak nasu rodinu opusti clen