... všetko o BMW ...

RudyJames napísal:Vsak ale Milos ma pre-LCI, resp, naprava sa nemenila za sirsiu, nie?

sebastiaan napísal:
Stačí sa pozrieť na svetlá a zbadáš že je to LCI

som pri jednom menšom prehupe a vysokej rýchlosti šuchol gumu a aj keď nozostali na gume žiadne známky, tak to bolo počuť ale dnes sa jazdilo normálne aj do podzemnej garáže som bez problémov vliezol a pohoda, zatiaľ to teda riešiť nebudem. Ak pneumatika šuchne raz, dva krát do mesiaca tak to nechám tak. Pružiny inak sadli pekne. Zadok išiel dole o 1 cm a vyzerá super. Predok o 2,5 cm ale zniesol by ešte 1,5 a možno aj 2 cm ale to by už tlmiče znášali horšie. Je to decentné ale každopádne to nie je lowrider :) V zakrútach sedí dobre, menej sa nakláňa. Nemal som čas moc testovať a ani nie je kde momentálne.
 som pri jednom menšom prehupe a vysokej rýchlosti šuchol gumu a aj keď nozostali na gume žiadne známky, tak to bolo počuť ale dnes sa jazdilo normálne aj do podzemnej garáže som bez problémov vliezol a pohoda, zatiaľ to teda riešiť nebudem. Ak pneumatika šuchne raz, dva krát do mesiaca tak to nechám tak. Pružiny inak sadli pekne. Zadok išiel dole o 1 cm a vyzerá super. Predok o 2,5 cm ale zniesol by ešte 1,5 a možno aj 2 cm ale to by už tlmiče znášali horšie. Je to decentné ale každopádne to nie je lowrider :) V zakrútach sedí dobre, menej sa nakláňa. Nemal som čas moc testovať a ani nie je kde momentálne. a pár fotiek narýchlo spravených kde je auto špinavé, kedže pršalo ( upozornenie pre užívateľov tvaroh, kiwi69 a Mpower!
  a pár fotiek narýchlo spravených kde je auto špinavé, kedže pršalo ( upozornenie pre užívateľov tvaroh, kiwi69 a Mpower!  ). Keď budem mať cez víkend v ruke sklo, tak skúsim spraviť niečo kvalitnejšie :)
 ). Keď budem mať cez víkend v ruke sklo, tak skúsim spraviť niečo kvalitnejšie :)
 super to tam pasuje
 super to tam pasuje