... všetko o BMW ...
 Vyzera to hned omnoho lepsie, drevo sa moc podla mna do 3er nehodi.
  Vyzera to hned omnoho lepsie, drevo sa moc podla mna do 3er nehodi. Nahodit kolesa a hotove auto
 Nahodit kolesa a hotove auto 

Fakt chcem doriešiť tie kolesá s podvozkom a hotovo. Určite nejaké čistenie a oprava laku ale to už bude brnkačka :)
 Fakt chcem doriešiť tie kolesá s podvozkom a hotovo. Určite nejaké čistenie a oprava laku ale to už bude brnkačka :)

Miloš_330i napísal:Som rád, že sa páči :)
Ivo mali by sme dať nejaké fotenie spoločné.Brat a sestra

tvaroh napísal:neotvaras tusim casto kapotu, ze to tam mas take zajebane :)
vycistit!

kiwi69 napísal:
ti riadne naložil

Tvaroh prvé čo urobím nabudúce tak ti otvorím kapotu toho parníka a skontrolujem čistotu
 Tvaroh prvé čo urobím nabudúce tak ti otvorím kapotu toho parníka a skontrolujem čistotu   

Musi to byt pekne cistucke ze vecerat stoho mozes
 Musi to byt pekne cistucke ze vecerat stoho mozes  a nemusis sa to potom hanbit otvorit na pumpe ked budes vodu dolievat do ostrekovaca
 a nemusis sa to potom hanbit otvorit na pumpe ked budes vodu dolievat do ostrekovaca  inak KN som daval na benzin aj ja, nie ze by to daco zlepsilo (mozno reakcie na plyn) ale pre pokoj duse to bol fajn pocit
 inak KN som daval na benzin aj ja, nie ze by to daco zlepsilo (mozno reakcie na plyn) ale pre pokoj duse to bol fajn pocit  a nemusis kupovat aspon nove filtre tento raz za cas umyjes a mas klud.
 a nemusis kupovat aspon nove filtre tento raz za cas umyjes a mas klud.