Nejaké menšie update ohľadom auta.
Začali mi vrzgať vzadu plasty kedže som milovník hlasnej hudby tak mi to bassák všetko vzadu vytriasol. Objednal som si cez Ebay z UK tlmiacu pásku, rozobral komplet celý zadok, medzi plasty som hodil pásku a teraz pokoj, už počujem iba od stredového stlpiku vrzganie, som to asi nahovno zložil ked som do nich montoval výšky.
Pred cca týždňom sa mi stalo že mi praskla hadica medzi naftovým filtrom a čerpadlom, natankoval som plnú a pozerám že či zle tankujem ... že mi tečie nafta odspodu auta .. tak som vymenil medzikus. Nabudúcu výmenu mením všetky hadice zospodu od nafty.
V auguste sme boli na BMW zraze pri balatone (Zamárdi) asi top zraz v madarsku, budúci rok ideme na Soltvadkert BMW zraz.
Auto dostalo nové kolesá origo BMW 18" Styling 71, v predu už mám 20mm podložky, a zadok sa ešte bude riešiť, ale už asi na novú sezonu :-)
Zajtra mi prídu 2x Falken HS449 205/55 R16 zimné pneu dozadu, podla recenzií celkom schopné pneumatiky, tak som zvedavý, predok Mám Gerutti ... trochu hučia ale na snehu dobre držia :-)
Plány do budúcna, väčšina do konca roka
- konečne už dať vymeniť zotrvák a spojku

- vymeniť olej a všetky filtre + hadice od nafty pred, medzi a za filtrom
- vymeniť komplet všetky oleje v servo, diferák a v prevodovke ( ked je -2 tak mi kulisa nechce zaskočiť do neutrálu, až ked sa zahreje olej, je v medzipolohe smerom k päťke a neutrálu
- strechu sa mi tento rok nepodarilo nechať nastriekať, lak už mám total flakatý, na zimu to riešiť už nebudem, po zime budem riešiť kozmetické chyby a nechám všetky škrabančeky a nedostatky nastriekať a preleštiť celú kasňu
- rád by som nechal prečalúniť volant konečne

lenže nemôžem si dovoliť nechať auto odstaviť na týždeň, na otočku za dobrú cenu by som chcel niečo nájsť...
- a asi poriešiť normálny Mpacket nárazník predný a najlepšie aj zadný, tento čo mám je dobrá čína ... úchyty na podblatníky chýbajú, trebalo ho doslova dopasovať aby som nemal fugy...
- ak by som zohnal pekný zadný nárazník tak by som chcel spraviť rúry dozadu, s novým zadným tlmičom a vymeniť rovno aj pletenec
Už s podložkami vpredu

Ešte bez podložiek

Zo zrazu pri balatone