... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
snake.mino
Auto: X5 E53
Kraj: Trenčiansky

Re: [E46 320d] Lowered Touring - Winter packet + fušovačky

Streda, 5. Marca 2014, 21:52

tie biele kola vyzeraju fakt pekne... ovela ovela lepsie ako oranzova perlet... moj nazor... a aj ta biela krici ale tak nejako mi to tam sedi viac ako oranzova... :D
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 87839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na predaj mechanizmus stahovania zadneho laveho okna e53 VALEO cisto novy za symbolicku cenu - SS

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 6. Marca 2014, 09:36

husky napísal:
Záslepky na hagusy neseženeš, musíš sehnat celý ty krycí lišty... nebo to s někým vyměnit :wink:

http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... 40#p665185

Kedze mas rad fuseovanie, tak je aj iny sposob, ako menit za non hagus listy (tazko sa zohana niekto na tuto vymenu)....ja som trochu pofusoval, aspon docasne :smile: listy, kde su otvory na hagusy netreba menit....staci ked z nejakeho materialu (hlinik, med, plachtovina na kamiony a podobne) vyrezes zaslepky presne podla tych otvorov...zospodu to podlepis niecim pevnym a nasledne das cele tie listy potiahnut ciernou foliou...sroby, ktorymi boli uchytene hagusy nasrobujes naspat (ak tie tesnenia podnimi poskodis, tak okolo srobu das silikon, aby nezatekalo)...hotovo. Celkom prijemny vzhlad, ved na strechu sa aj tak nikto nepozera a samozrejme to vobec nezateka.

Je to len jedna z moznosti. Mozno pomoze, mozne nie.

tibie
Autor témy
Auto: BMW e46 320d 110kw
Kraj: Trnavský

Piatok, 14. Marca 2014, 15:27

Nieje zlý nápad .-) dík za radu

potmehuth napísal:

Kedze mas rad fuseovanie, tak je aj iny sposob, ako menit za non hagus listy (tazko sa zohana niekto na tuto vymenu)....ja som trochu pofusoval, aspon docasne :smile: listy, kde su otvory na hagusy netreba menit....staci ked z nejakeho materialu (hlinik, med, plachtovina na kamiony a podobne) vyrezes zaslepky presne podla tych otvorov...zospodu to podlepis niecim pevnym a nasledne das cele tie listy potiahnut ciernou foliou...sroby, ktorymi boli uchytene hagusy nasrobujes naspat (ak tie tesnenia podnimi poskodis, tak okolo srobu das silikon, aby nezatekalo)...hotovo. Celkom prijemny vzhlad, ved na strechu sa aj tak nikto nepozera a samozrejme to vobec nezateka.

Je to len jedna z moznosti. Mozno pomoze, mozne nie.

tibie
Autor témy

Piatok, 14. Marca 2014, 15:34

Takže osviežim topic ..
Vymenil som všetky brzdové obloženia (Ate SPORT)
Objednal som si Ramená, tyčky riadenia, čapy riadenia a stabilizátory + uloženie na prednu nápravu, skúsim značku MASTER Sport + volačo Lemforder pretože Meyle HD mi teda dlho nevydržalo, ani nie 2 roky ... Jedno rameno mám skrížené jak je spodný čap.
Kúpil som nové kolesá, Style 185 s gumami Dunlop SPORT 225/45 R17

Auto mi začalo poriadne vibrovať, ale len pri rozbehu, a v neutráli od 900 do 1000 otáčok, silenty motora som menil minulý rok, mám podozrenie že môžem meniť znova, ak bude čas tak motor na zdvihák a vyskúša sa ... snaď to nebude zotrvačník, ale nemal by pretože na vyšších otáčkach vôbec žiadne trasenie alebo pazvuky kovu o kov pri vypnutí, motor iba zatrase sebou...

V garáži už mám nový m-packet 2 nárazník, s čiernymi zatmavenými hmlovkami, pár plastových vecí na výmenu.
Budúci mesiac sa bude striekať nárazník do farby, kapota znova a strecha auta, zo strechy sa mi stráca lak, nechápem..

Obrázok
Obrázok
Naposledy upravil/-a tibie v Piatok, 14. Marca 2014, 22:40, upravené celkom 1 krát.

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Re: [E46 320d] Lowered Touring - New wheels Style 162

Piatok, 14. Marca 2014, 19:54

Tie kolesa su Styling 185 :wink:

Ale su pekne :thumbup:
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

tibie
Autor témy

Re: [E46 320d] Lowered Touring - New wheels Style 185

Pondelok, 24. Marca 2014, 17:55

Takže silenty motora mám KO.. Motor viem rukou pohnúť z dorazu na doraz ... snaď to je tá príčina vibrácii. Potom dám echo, ak to nepomôže tak už jedine Spojka + Zotrvák.

Dneska mi došla celá predná náprava Master Sport + spojovacie tyče Lemforder.
2x silent motora a 2x silent prevodovky FEBI.
Lavá smerovka lebo ma zlomený ten platový úchyt a predne podblatníky DEPO, uvidíme jako to tam pojde :D
Tento týždeň to s mechanikom nahodíme.

Vymenil som hadicu od intercoolera k EGR, bola popraskaná a dočasne som ju prelepil špecialnou páskou na vodu a olej.
Prečistil som EGR ... pri kúpe mi bolo povedané že je zaslepené, čiže neviem neviem ... nedá sa veriť už ničomu :D
Obrázok
"zaslepené EGR"
Obrázok
"EGR a hadica"
Obrázok
"EGR cleaned!"
Obrázok
"Mission Complete"
Naposledy upravil/-a tibie v Utorok, 25. Marca 2014, 14:17, upravené celkom 1 krát.

tibie
Autor témy

Utorok, 25. Marca 2014, 14:13

Keď bude mať niekto predné krity svetiel Xenon FL bez poškodenia za dobrú cenu tak PM:-)
Popr. ešte origo HEVER pretože môj sa stratil u kamoša v dielni :D

tibie
Autor témy

Nedeľa, 11. Mája 2014, 17:07

Takže po dlhšej dobe ...
Vymenil som Silentbloky Motora + Prevodovky ... Silent motora mal cca rok a nejaké drobné a už bol vytečený (Meyle HD)
Silenty prevodovky boli OK, ešte origo, ale vymenil som aj tie radšej...
Auto menej vibruje ale vibruje stále.. čiže tento mesiac sa bude meniť spojka a zotrvačník.

Obrázok
Obrázok
Naposledy upravil/-a tibie v Piatok, 1. Augusta 2014, 17:04, upravené celkom 1 krát.

tibie
Autor témy

Re: [E46 320d] Lowered Touring - 200 000 done.

Utorok, 20. Mája 2014, 16:38

Som ztmavil ... zadné svetlá , vypadá to podľa mňa lepšie, dneska umyl, trochen naleštil a navoskoval.. Strecha si už pýta striekanie, do zrazu to už asi nestihnem, a nestihnem ani M narazník nahodiť, lakerník nemá vôbec čas .. dolámal by som ruky tomu čo to auto striekal, lak už vybledol a začína sa objavovať zakladná farba.. Ďalej mi odišiel štartér v xenone, dal som tam jeden kvalitnejší zo značkovej HID sady ale svieti úplne inak ako origo. Vymenil som rovno aj žiarovky, kúpil som z nemecka za dobrú cenu 6000k výbojky D2S s E11 homologizáciou a TUV certifikátom, síce neznačková ale svieti na jedničku, lepšie ako Philips 4200k čo som tam mal .. Dneska mi kuriér doniesol olej, zachvílku najazdených 12 000 od poslednej výmeny takže Shell Helix ultra diesel 5w-30 a všetky filtre ALCO čakajú na výmenu. Do Caratu dúfam že bude auto TIP TOP. Vidíme sa na zraze súdruhovia :-)

Obrázok

Obrázok

tibie
Autor témy

Re: [E46 320d] Lowered Touring - 200 000 done.

Utorok, 17. Júna 2014, 11:40

Po carate sa bude meniť konečne olej, a dúfam že si mechanik už nájde čas rozobrať spojku a zotrvák :D
Takže kto ide na Carat tak sa vidíme :-)
Obrázok

tibie
Autor témy

Re: [E46 320d] Lowered Touring - FK Street 40/70

Piatok, 1. Augusta 2014, 17:01

Takže po dlhšom čase som zasa porobil pár vecí na aute ... Kým môj mechanik nemá čas na nastriekanie Mpacket nárazníku a strechy, tak som trochu pofušoval ja zatiaľ..

Taká väčšia novinka ktorej sa teším je nový štelovák od FK Street. Zníženie 40/70, so skrátenými stabilizátormi. Vymenil som aj rovno horné uloženia tlmičov, dal som tam SRL, tie boli na sklade u INTERCARS ... Do 50 min mi ich Kuriér z BA doniesol až do DS, objednal som ich lebo tie moje staré už mali niečo za sebou a keďže som mal dole tlmiče tak čím skôr som to chcel mať už nahodené :D

Ďalšia vec ktorá sa robila na aute bolo čistenie sania, pozrel som sa či tam sú fakt záslepky miesto klapiek lebo pár vecí ktoré mi predávajúci pri predaji povedal tak neboli skutočné. Keď už som mal dole sanie tak sa vyčistila aj klimatizácia rovno.

Zaslepil som EGR 1mm nerezom. Malo by to vydržať a nemalo by to prepáliť.

Ďalšia vec , teraz jazdím na zimnom setupe, Style kolesá som predal a kúpil som si BBS RC204 R17, dal som ich nastriekať do čiernej lesklej, celé auto bude čierne ... black on black & haters gonna hate. Kúpil som k ním pneu Continental a Pirelli 225/45 zatiaľ .. ale keďže už je štelovák hore tak tam na budúcu sezónu, možno už túto pôjdú R19 a placnem to na zem ako sa bude dať.

Už iba čakám na mechanika kedy mi vymení zotrvák a spojku, lebo ja sa do toho nechcem sám pustiť, nemám momentové klúče ani potrebné náradie... A ešte striekanie ... Do #Powerfanatics BMW zraz Zamárdi 15. aug. by som to chcel mať hotové.

Predok
Obrázok

Štelovák vs staré tlmiče (boli v dobrom stave, posunul som ich dalej známemu, neboli vytečené, pružiny som mal H&R 30/55 zníženie
Obrázok

Pružiny H&R vs FK Street
Obrázok

Rozobratý interiér vzadu, nikomu neprajem, asi najdlhšia robota rozobrať a zložiť .. Ale aspoň som doladil hudbu, všetky repráky mám Sinus Live s výhybkami ... Do stredu som domontoval ešte výšky od MNC, hraje to bombovo.
Obrázok

Záslepky sania
Obrázok

Čistenie klímy, najprv penou od K2, potom ešte spray od Wurth.
Obrázok

6kamil6
Auto: G01 20d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 1. Augusta 2014, 22:16

...pekne ides a pristup =D>
BMW G01

ex: BMW f31 110kw
BMW e87 89kw
BMW e46 110kw

tibie
Autor témy

Piatok, 1. Augusta 2014, 23:33

6kamil6 napísal:
...pekne ides a pristup =D>

Ďakujem ti, ešte bude veľa roboty s autom, nakoľko auto bolo už raz slabšie búrané z boku (podľa mechanika 90% BMW bolo raz minimalne buchnuté :D) ... chcem ho dať na cukríka, ale to ešte potrvá :-) Ale nabudúce si pri kúpe budem musieť dať väčší pozor, lebo teraz sa nedá fakt nikomu dôverovať :-)

e46fero
Auto: BMW e46 320d touring
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 3. Augusta 2014, 08:04

Pekné držím palce :thumbup:

michaltt
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Augusta 2014, 08:11

tibie napísal:
black on black & haters gonna hate

](*,) :D

Slovo hejter je uz ako rakovina. Ludia zabudaju, ze co to slovo vyjadruje :D

Inak + za starostlivost. Nechapem teda, ako Ti mohli vydrzat Meyle len 2 roky. Mam ich 3.5 a su uplne v pohode. Podla mna ti odlisli koli inym komponentom. Ta znacka, ktoru ides davat namiesto nich nema velmi dobre meno.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných