Takže po dlhšom čase pridám pár updejtov :-)
Auto ako tak slúži, zatiaľ ma nenechalo nikde, ako vždy si ale údržbu pýtalo.
Minulý mesiac som nakrmil auto olejom, klasika Mobil ESP Formula 5w-30 a všetky filtre, tentoraz som kúpil kabínový uhlíkový.
Cez víkend asi pôjdem pre kolesá, už ich mám hotové, čiže na leto budú opäť Styling 71 ale tentokrát nie ružové ale grafitovo-perleťové:-) , už sú obute a vyvážené, pripravené na sezónu!
Vpredu 2cm podložky, vzadu 1,5cm podložky.
Volant som ešte obšiť bohužial nedal, nedokopal som sa k tomu ešte

už by bolo načase...
Auto mi začalo minulý mesiac jemne vibrovať a potom sa to rapídne začalo zhoršovať pri zrýchlovaní, neskôr začalo cinkotať, zistili sme že posledný kríž na kardane je v K.O... Tak včera som zobral Kardan od Mayesa , jasné že som zobral sedanový ktorý nepasoval, takže dneska som ho vymenil, našťastie mal chalanisko aj na touringa:-) Odporúčam má veľmi dobrý prístup k obchodu. Nakoľko v BMW chceli za kardan 800€ a na repas by som si počkal tak som to vyriešil takto, vymenené a všetko šlape ako má, žiadne vibrácie, žiadne cinkotanie, konečne môžem bez strachu a vibrovania šlapnúť na podlahu

Ešte jedna vec ma začína srať, vymenil som pred týždňom horné uloženia za lemforder, predtým mi auto vrzgotalo pri točení volantom, týždeň pokoj a teraz znova začalo, predok mám komplet nový tak fakt netuším čo to môže byť, asi sa na to budeme musieť pozrieť lepšie z mechanikom, možno servo alebo riadenie už ...
Auto dostalo nové rádio Erisin ES2046B. predošlé od Erisinu som mal v dezolátnom stave. Neskutočne ide technológia hore, toto s androidom a lepším hardware je megarýchle , nedá sa so staršími verziami porovnávať, proste TOP.
Predvčerom sa mi rozsvietila kontrolka airbagu, budem musieť hodiť auto na PC, možno sa mi ten "ByPass" z ebayu pokazil

Na začiatku sezóny dám auto vyleštiť strojom, vytepovať a ošetriť kožu, trochu som sa s ňou pohral ale ešte to nieje ono

Čo na aute plánujem ešte spraviť ? Už asi nič ... už som dosť vrazil do auta, možno ho predám a kúpim niečo novšie :-)
Čo sa na aute menilo za ten čas čo som nepísal :
- Všetky napínaky - kladky aj púzdra + voľnobežka (Lemforder)
- Oba remene hneď s napínakmi - Dayco - nekupujte ich, je to sh.t ... po zime ich vymením za Contitech
- Vymenil som svetlá čo som kúpil na bazoši od predajca ktorý písal že sú v top stave, svetla ZKW Bixenon ... jasné že boli z východu tak som si ich dal poslať kuriérom, na prvý pohľad sa zdála parabola okej, ale po pár mesiacoch je K.O, už mám doma nové od Martin46 , uvidíme kedy bude mať mechanik čas nech sa nahodia, dosť blbo svietia ... Obe plexi som dal vyleštiť na svetlách
- Nové horné uloženie tlmičov (Lemforder) a nové skrátené tyčky stabilizátorov (Meyle)
- Nové predné segmenty od Master Sport , Ate ktoré som minulý rok menil mali po roku 2mm...
- Repas kolies + 2 nové pneu dozadu, tentoraz vyskúšam Zeetex HP 102 - 225/40 R18
- Nové autorádio Erisin ES2046B aj s kabelážou na zosilovač
- Nahodené aj oranžové smerovky TYC + zohnal som aj bočné oranžové + nové CCFL Angel Eyes
- Vymenená kardan (použitá v dobrom stave)
- Vymenený plech čo je pod prevodovkou, chytil som kameň ani neviem ako sa dostal pod auto a zroloval mi hranu

- Nové D2S výbojky, 4200k origo VW

, nech auto svieti lepšie... je tam rozdiel od 5500k dosť markantný hlavne v daždi
Rádio

Kardan od Mayeesa

Skrátené tyčky stabilizátora meyle + nové uloženie tlmiča lemforder