... všetko o BMW ...
vreco napísal:
![]()
to musím vidieť
Avenger napísal:
No neviem boli tu v priebehu roka 2 ktore sa mi javia teraz ako vyhodnejsi kauf a to Johnnyho 330ci a ta cierna co predaval Wino....Ale tak zase aspon vies co vsetko si si pomenil a hodny peniaz s toho servisu co si vypisal boli kokotinky ktorymi si si auto prisposobil svojmu gustu...koniec koncov koho by to bavilo keby mal auto do ktoreho sa nemusi sparat![]()
A s tym Adom??? ty sa asi fakt nemas radmozte si dat aj sutaz v drifte na zraze
Roman804 napísal:gratulujem![]()
![]()
,niekedy sa ozvi,zase sa môžem s niekým poprehánať po trenčíne
![]()
![]()
m4x napísal:netreba argumentovat, ze za tie peniaze co nahadzal do dielov a co vsetko pomenil tak mohol mat mozno o rok mladsie coupe s mensim poctom km, ale! treba si uvedomit, ze aj to druhe auto bude mat svoje chybicky a skor ci neskor si bude tiez ziadat nejake investicie dielov, nehovoriac o tom, ze ked uz to raz prekusnes tak mas na velmi dlho pokoj, nehovoriac vies uz co vsetko si spravil a co vsetko uz je tip top bez investicie
ja som do svojho povrazal tiez uz nemalo grosov a premyslal som co vsetko som za to mohol mat, ale otazka je ina, mal by som na tom druhom aute pomenene presne tieto veci co som pomenil a bol by som si plne vedomi uz jeho technickeho stavu? nie.
myslim, ze uz bude dobre a bude robit iba radost
ja tiez zvazujem vymenu tej disa klapky, nekontroloval som ju, ale preventivne to pravdepodobne spravim aj ja, nehovoriac, ze ani nebudem pozerat v akom stave su gumciky na sani a rovno ich uz zaobjednam, tie dve sproste kolena co sa trhaju a praskaju :-) velky palec hore za udrzbu
johnny808 napísal:gratulujem a prajem, aby ti auto robilo už len radosť
heroe napísal:Ďakujem, ty hlavne kukni tú DISA klapku, vytiahni ju a ak sa len trochu hýbe ako by sa nemala tak vymeniť, ona to nie je žiadna ťažká robota. Naozaj to kukni nech ti to tiež lieta ako má.
Dudecc napísal:PS: konečne si si tú hrču dal dokopy![]()
heroe napísal:Ďakujem, ty hlavne kukni tú DISA klapku, vytiahni ju a ak sa len trochu hýbe ako by sa nemala tak vymeniť, ona to nie je žiadna ťažká robota. Naozaj to kukni nech ti to tiež lieta ako má.
Dudecc napísal:Na kontrolu DISA klapky ju nemusíš vyťahovať von. Stačí jednoduchý test. Ona sama dáva na javo, že je na konci života, niečo ako vanos