... všetko o BMW ...
heroe napísal:DISA klapka (rozpadnutá na cuckyešte že ste mi to radili už pred pol rokom
ale odvtedy som sa na to nepozrel
)
Panak666 napísal:Congratz ! Co cenofka?
Avenger napísal:KonecneeeeeeSuper konecne to ma aj brutal zvuk aj brutal vykon....Zbehni to odmerat s tymi zvodami k Hankovi do Turian
![]()
Aj mne o tom servise vravel Fox1k aj PetoK ...urcite ak budem mat nejaky nevyriesitelny problem pojdem s autom tam.....Ak mozes tak posli aj mne cenofku , kludne aj pm....
franzkiller napísal:no ked som ti to pisal ze kukni ju mal som to iste, tak by si to mal za 5 minut ceknute :)
levi_strauss napísal:Som myslel ze je zaklad skontrolovat pri kolisani otacok a vypinani valcov sacie hadice. Tam by to malo zacat, brat mal presne tu ist issue na svojom. Pomenil kopec veci a nakoniec to bola netesnost pri hadiciach, nedoliehala spravne. Nevadi, hlavne ze auto uz ide ako ma.
m4x napísal:co ta stala disa klapka ?
Avenger napísal:No do p.... to uz pekne pozralo penazi a furt taka bieda to je
Panak666 napísal:diky za servis búúk, daco podobne som robil aj aj po skoro dokonceni 3Otky kedze vzdy saeste daco nedokoncene najde![]()
ja sa na ceny oprav a ND pytam casto a nehanbim sa za to, je to podla mna ludske mat rozhlad a pri pripadnej oprave toho svojho to nemoze uskodit...nechapem preco tu polovica ludi taja ceny oprav a riesi sa to cez pm a pod...
takze este raz dik za info, a som rad ze to uz mas pokope , dakedy ma povozis jak to ide sak v tn si furt
heroe napísal:Inak už si počul že vyzývam Aďa s tou jeho lightrust paket 323ci ?Dúfam že sa na mňa nenasere
![]()
![]()
heroe napísal:A ešte zožere, ale vieš čo keď sa na to pozriem z mojej pozície, stále na trhu nebola taká 330ci čo by sa mi oplatila lepšie ako táto moja mrdka čo mi skoro zožrala nervy![]()
![]()
Inak už si počul že vyzývam Aďa s tou jeho lightrust paket 323ci ?
Dúfam že sa na mňa nenasere
![]()
![]()