... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: [E46 330Ci] Los problemos, str.14

Štvrtok, 27. Septembra 2012, 21:23

Takáto mrdka si ani nič iné nezaslúži :lol: :lol: :lol: ........ ten nárazník je na maderu, keď som sa snažil ho nejako dať dokopy naposledy a dal som ho dole tak som sa skoro rozplakal, instantne som kukol za koľko crumar predáva, ale nakoniec som sa rozhodol sa držať svojej filozofie: Najskor service (money), potom performance (lot of money) a až potom look (much more than lot of money) :lol:

Mám to už všetko vymyslené lebo posledná fáza sa bude spájať aj s nejakou redukciou váhy (auto budem stále používať denne takže nič radikálne nechystám), aspoň dúfam že sa mi to tak podarí urobiť, ale to je ešte hudba (aj tú budem riešiť :twisted: ) ďalekej budúcnosti

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 28. Septembra 2012, 20:28

ja by som s tym skocil za semtexom ;)
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

johnny808
Auto: E46 330ci
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 7. Októbra 2012, 08:08

nedávno som bol znovu testovať, hodnoty sa kus polepšili
oproti predchádzajúcim:

poveternostne podmienky: slnečno
pneu: continental contisport contact 3
posadka: 2x dospela osoba (vodic + merac)
merana velicina: zrychlenie 80-120kmh na 4. prevodovom stupni

Benzín:
1. jazda: 7,7s
2. jazda: 7,5s
3. jazda: 7,5s

Plyn:
1. jazda: 7,9s
2. jazda: 7,9s
3. jazda: 7,8s
E46 BR(MT)-330CI dark/red

heroe
Autor témy

Utorok, 11. Decembra 2012, 19:36

Aj tak veľa johnny808..........

Mne sa už autíčko vrátilo zo ZA zo servisu myslím REEM sa volá, veľmi dobrý prístup, veľmi dobrá cena, veľmi veľký úspech =D>

Ako som už naznačil moje performance problémy a vlastne teraz už všetky technické problémy sú vyriešené =D> konečne nemám problém s kolísaním otáčok, ani vynechávaním valcov a ešte páni nemám problém ani s pružným zrýchlením, nemám to ešte odmerané ale auto ide skutočne lepšie ako išlo doteraz po zohriatí. Skúšal som aj pružné zrýchlenie a aj keď som si iba v duchu rátal tak som nenarátal ani do 6 \:D/ nemal som proste stopky :roll: najbližšie to odmerám poriadne :wink: . Navyše DSC je po roku aj štyroch mesiacov spojazdnené \:D/ a už bliká ako divé.

Samozrejme bez komplikácií to nebolo :lol: ako inak pri mojom šťastí asi mesiac som sa snažil zosúladiť so semtex-om, avšak ako všetci viete čas mám len cez víkend, proste mi nebolo súdené sa s ním stretnúť a dať to autisko dokopy..... Tak som sa rozhodol konať a zavolal som do ZA ako mi poradil PetoK dohodol som sa s nimi že v sobotu priveziem auto, napriek tomu že cez víkend nerobia sme sa dohodli že ho môžem priviesť k jednému pánovi domov a oni sa oň postarajú. V pondelok mi volali, že v čom je vlastne problém, tak sme si to vysvetlili. V utorok vedeli kde je problém a volali či môžu objednávať. Vo štvrtok že diely neprišli tak sme sa dohodli že zostane ešte týždeň plus som im ešte povedal nech kuknú aj to DSC. Ďalší pondelok bolo hotovo s motorom, v utorok hotovo s DSC. =D> Ďakujem Ďakujem Ďakujem

V sobotu som vybehol na diaľnicu v pripájacom pruhu 2 podlaha a bliká DSC, na dialnici 3 podlaha a bliká DSC :twisted: aj keď možno to bolo aj miernou námrazou a slabými gumami, no na isto mi kolesá pred opravou nešmýkali...... 8-[

Čo sa menilo:
snímač ABS (vraj sa im to rozpadlo tak ako zvykne, ešte že som to nerobil sám lebo by som sa zasa upitchoval k smrti :lol: )
hadice sania (v jednej diera a jedna popraskaná)
DISA klapka (rozpadnutá na cucky :lol: ešte že ste mi to radili už pred pol rokom #-o ale odvtedy som sa na to nepozrel :oops: )
samozrejme všetky diagnostiky a kalibrácie a neviem aké merania (okrem iného aj tlakov v motore a vraj dobroš, čísla neviem bol som napichaný z toho že to konečne jazdí ako má :oops: )

Toť vsio

Panak666
Auto: e46 M3
Kraj: Trenčiansky

Re: [E46 330Ci] Finally, str.15

Utorok, 11. Decembra 2012, 20:49

Congratz ! Co cenofka?
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Utorok, 11. Decembra 2012, 23:36

Konecneeeeee :thumbup: Super konecne to ma aj brutal zvuk aj brutal vykon....Zbehni to odmerat s tymi zvodami k Hankovi do Turian :thumbup:

Aj mne o tom servise vravel Fox1k aj PetoK ...urcite ak budem mat nejaky nevyriesitelny problem pojdem s autom tam.....Ak mozes tak posli aj mne cenofku , kludne aj pm....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

durike
Auto: E46 330xiA/d
Kraj: Zahraničie

Streda, 12. Decembra 2012, 11:56

heroe napísal:
DISA klapka (rozpadnutá na cucky :lol: ešte že ste mi to radili už pred pol rokom #-o ale odvtedy som sa na to nepozrel :oops: )

no ked som ti to pisal ze kukni ju mal som to iste, tak by si to mal za 5 minut ceknute :)

levi_strauss
Auto: 330Cd
Kraj: Prešovský

Streda, 12. Decembra 2012, 13:01

Som myslel ze je zaklad skontrolovat pri kolisani otacok a vypinani valcov sacie hadice. Tam by to malo zacat, brat mal presne tu ist issue na svojom. Pomenil kopec veci a nakoniec to bola netesnost pri hadiciach, nedoliehala spravne. Nevadi, hlavne ze auto uz ide ako ma. :wink:

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Decembra 2012, 13:44

co ta stala disa klapka ?
!!! Obrázok ???

heroe
Autor témy

Streda, 12. Decembra 2012, 20:46

Panak666 napísal:
Congratz ! Co cenofka?

Kukni prvý príspevok, trošku som sa vybláznil keď som sa nudil :shock: :wink:

Avenger napísal:
Konecneeeeee :thumbup: Super konecne to ma aj brutal zvuk aj brutal vykon....Zbehni to odmerat s tymi zvodami k Hankovi do Turian :thumbup:

Aj mne o tom servise vravel Fox1k aj PetoK ...urcite ak budem mat nejaky nevyriesitelny problem pojdem s autom tam.....Ak mozes tak posli aj mne cenofku , kludne aj pm....

Merať to pôjdem až keď sa bude robiť remap :twisted: a ten servis v ZA fakt ústretoví boli aj riešili super proste.

franzkiller napísal:
no ked som ti to pisal ze kukni ju mal som to iste, tak by si to mal za 5 minut ceknute :)

No vidíš aký som hlúpy a nie a nie si dať poradiť, mal som sa na to kuknúť sám to je pravda, ale aj tak nemám času a isto by som nekúpil novú ale nejakú chujovinu........ :lol:

levi_strauss napísal:
Som myslel ze je zaklad skontrolovat pri kolisani otacok a vypinani valcov sacie hadice. Tam by to malo zacat, brat mal presne tu ist issue na svojom. Pomenil kopec veci a nakoniec to bola netesnost pri hadiciach, nedoliehala spravne. Nevadi, hlavne ze auto uz ide ako ma. :wink:

Kontroloval som ich, viem že to treba, no tú popraskanú som neriešil a tú dieru na druhej som teda prehliadol :oops: (zasa to nebola diera na päsť :lol: ), moja chyba......

m4x napísal:
co ta stala disa klapka ?

157€ kupovali origo v BMW, dobroš cena podľa mňa.

Jo a ďakujem všetkým :wink:

Avenger

Re: [E46 330Ci] Service book , str.1

Streda, 12. Decembra 2012, 20:59

No do p.... to uz pekne pozralo penazi a furt taka bieda to je :mrgreen:
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Panak666
Auto: e46 M3
Kraj: Trenčiansky

Streda, 12. Decembra 2012, 21:14

diky za servis búúk, daco podobne som robil aj aj po skoro dokonceni 3Otky kedze vzdy saeste daco nedokoncene najde :mrgreen:
ja sa na ceny oprav a ND pytam casto a nehanbim sa za to, je to podla mna ludske mat rozhlad a pri pripadnej oprave toho svojho to nemoze uskodit...nechapem preco tu polovica ludi taja ceny oprav a riesi sa to cez pm a pod...
takze este raz dik za info, a som rad ze to uz mas pokope , dakedy ma povozis jak to ide sak v tn si furt :wink:
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe

heroe
Autor témy

Streda, 12. Decembra 2012, 22:16

Avenger napísal:
No do p.... to uz pekne pozralo penazi a furt taka bieda to je :mrgreen:

A ešte zožere, ale vieš čo keď sa na to pozriem z mojej pozície, stále na trhu nebola taká 330ci čo by sa mi oplatila lepšie ako táto moja mrdka čo mi skoro zožrala nervy :lol: :lol: :lol: Inak už si počul že vyzývam Aďa s tou jeho lightrust paket 323ci ? :lol: Dúfam že sa na mňa nenasere 8-[ :lol:

Panak666 napísal:
diky za servis búúk, daco podobne som robil aj aj po skoro dokonceni 3Otky kedze vzdy saeste daco nedokoncene najde :mrgreen:
ja sa na ceny oprav a ND pytam casto a nehanbim sa za to, je to podla mna ludske mat rozhlad a pri pripadnej oprave toho svojho to nemoze uskodit...nechapem preco tu polovica ludi taja ceny oprav a riesi sa to cez pm a pod...
takze este raz dik za info, a som rad ze to uz mas pokope , dakedy ma povozis jak to ide sak v tn si furt :wink:

Jasné v pohode, aspoň to budem mať pokope keď sa bude predávať :lol: :lol: :lol: :lol: . Povoziť ťa povozím, ale v TN stále nie som, len cez víkendy...... No a teraz ani nebudeš vedieť ako to ide lebo v zime jazdím ako človek 8) okrem toho to má 205 gumky na zimu obuté. Ako som už písal 1 2 3 furt pretáča kolesá...... 8-[

vreco
Auto: Potuzený Touring

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 14:53

heroe napísal:
Inak už si počul že vyzývam Aďa s tou jeho lightrust paket 323ci ? :lol: Dúfam že sa na mňa nenasere 8-[ :lol:

:lol: :lol: to musím vidieť
Obrázok

Avenger

Štvrtok, 13. Decembra 2012, 15:30

heroe napísal:
A ešte zožere, ale vieš čo keď sa na to pozriem z mojej pozície, stále na trhu nebola taká 330ci čo by sa mi oplatila lepšie ako táto moja mrdka čo mi skoro zožrala nervy :lol: :lol: :lol: Inak už si počul že vyzývam Aďa s tou jeho lightrust paket 323ci ? :lol: Dúfam že sa na mňa nenasere 8-[ :lol:

No neviem boli tu v priebehu roka 2 ktore sa mi javia teraz ako vyhodnejsi kauf a to Johnnyho 330ci a ta cierna co predaval Wino....Ale tak zase aspon vies co vsetko si si pomenil a hodny peniaz s toho servisu co si vypisal boli kokotinky ktorymi si si auto prisposobil svojmu gustu...koniec koncov koho by to bavilo keby mal auto do ktoreho sa nemusi sparat :mrgreen:

A s tym Adom??? ty sa asi fakt nemas rad :mrgreen: mozte si dat aj sutaz v drifte na zraze :thumbup:
---------------
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných