No takze po dlhej dobe len taky maly update. Kedze kybel si vyziadal starostlivost tak som sa pustil do toho na vsetk smeri. Asi najhlavnejsie je ze sa zacal riesit pretrvavajuci problem s kvytnutim. Minuly tyzden sa odstrojilo pol auta a zacalo sa makat. Bola to celkom sranda kedze dva tmely co sa kupili od predajcov farieb a lakov boli nahovno (asi zle skladovanie) tak sme po dvoch strasti plnych dnoch konecne nasli ten spravny matros a zacalo sa makat. Kedze nemam kvalifikaciu na taketo veci a bohuzial ani talent od boha tak som to nechal na kamosa. Problem bol, ze nemohol robit kazdy den tak sa to pomalicky vlecie aj teraz, ale vysledok sa rysuje celkom slusny, ale nechcem predbiehat uvidi sa. Karoseria bola osetrena a zakonzervovana hadam to cosi vydrzi

. Aspon na par rokov. Dalsie veci co sa zacali robit su/boli zhodenie prednych ramien, ktorym sa tiez dva krat nechcelo z auta von po par dnoch presviedcania si to rozmysleli. Idem dat prelisovat oba silenty na napravach. Jedno bolo samozrejme na jednej matici tak zapecene ze sa musela dat dole cela otoc a odmontovat tlmic

. Tiez sa dal dole stabilizator, lebo tycky boli po roku aj pol na nasich cestach KO. Vymenili sa za kusky od Meyle HD. Dalsie co sa spravilo dnes boli capy riadenia tie sli celkom lahko vymenit dal som tam kusky od Febi uvidime co to vydrzi kedze predosle co tam boli Delphi vydrzali skoro styri roky. No kedze su nejake plany tak som dnes odmontoval aj predne strmene ktore sa v najblizsich dnoch nahradia kuskami z 330i spolocne s novymi kotucmi a platnami od bremba. Sice to nie su kotuce za 200 ojr kus ale hadam to moje jazdenie vydrzia. V najblizsich dnoch je na plane vymena oleja aj s filtrami, vymena zadnych excentrickych srobov koli odlonom mam ich celkom solidne

, vymena zadnych lozisk za nove FAG z dovodu, ze mi rucna nejde uz cez dva roky. Problem bol v krycich plechoch ktore prehnili a urvala sa cela rucna takze jediny sposob ako to napravit je to vymenit krycie plechy som objednaval z bavarie tak tie preziju cele auto

. No a este sa spravilo par drobnosti ako vymena stieracov od Bosch, namontovanie urvateho drziaku hmlovky a prasknuteho lanka na mojej sedacke. Kedze som krpaty tak casto posuvam sedacku dopredu dozadu tak to nevydrzalo. Este sa bude robit par veci tak zas hadam niekedy nieco dopisem.