... všetko o BMW ...
Lil_Ego napísal:No takze mensi update pretesnili sme s Vrecom lavy predny baran takze uz neslzi ako predtym a samozrejme sa odvzdusnil system, disky som dal rovnat lebo ked som bol na geometrii mi bolo povedane ze su krive tri boli tak ze aj dost hoci boli vyvazene a jedne menej takze sa dali prerovnat nastastie im pri rovnani nepraskol ani jeden tak som bol rad ako blcha samozrejem su nanovo vyvazene takze uz len nahodit a jazdit dalej som s kamaratom donecne zacal davat hrdzu do prec lebo to uz malo podla mna obludne rozmery zatial sa dala dole na zadnom leme na vodicovej strane aj git uz je na mieste uz len poriadne vysmirglovat a streknut len lakovacka asi az neskor lebo nie su peniaze na nu a posledna vec co sa spravila bola upgrade palivoveho systemu pomocou nastavitelneho regulatoru tlaku paliva hoci som cital ze to vobec nepomaha a moze to pokafrat motor som to dneska pocas cesty do ZA poskusal a mam pocit ze auto je zivsie na tych 18tkach ako bolo pred tym ale realne vysledky zistim ked pojdem na sprinty s Vrecom ze ci to teda pomohlo alebo som len vyhodil prachy von oknom. A ten regulator tu v okoli maju chalani nahodeny na bawach a podla ich slov to ma vacsie zrychlenie a aj pri drifte to pomohlo takze som zvedavy co z toho bude. No takze to je asi vsetko zatial ked sa mi bude chciet tak aj dajake foto dam ......