... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: [E36 323i coupe] Moj kybel, jarne fusovanie

Pondelok, 4. Júna 2012, 17:33

Presne tak zadok je uplne super, este daj taky negatívny odklon aj v predu a zniz predok o cca 3cm a bude to top :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Lil_Ego
Autor témy
Auto: Hrdzavý kýbeľ

Pondelok, 4. Júna 2012, 19:45

chlapci srandicky si robite z mojho kybla :P no pekne od vas, no a co sa tyka aciek budem musiet posetrit na excentricke sroby ci co to je a bude to vyzerat oka aspon mi tak ludia vravia a vyska auta sa asi nebude menit hoci stale spekulujem dat zadok vyssie aby neboli tak utopene tie kola a dat tam decentne podlozky ale to sa este uvidi ci to tak bude a s predkom stale spekulujem ze dam nizsie ale holka do mna huci ze nie ze zas sa s tym nikde nedostanem :lol: Takze som taky nerozhodny vsak ak chcete tak sa vyjadrite .....
LSD hrkalka

Dogg88
Auto: n/a

Utorok, 5. Júna 2012, 09:58

kto si tu robi srandu? Uplne vazne daj rovnaky odklon ako mas v zadu aj do predu a jebni predok kus nizsie...zadok je v dobrej vyske, len predok je vysoko
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Lil_Ego
Autor témy

Streda, 6. Júna 2012, 11:35

no predok urcite nechcem mat ako zadok tie odklony su dost velke a do predu vyzeralo by to maximalne smiesne ja neuznavam tento druh tuningu ako japoncici a amici to nie je styl ktorym sa budem uberat ....
LSD hrkalka

vreco
Auto: Potuzený Touring

Streda, 6. Júna 2012, 13:33

Obrázok

si vyber čo budeš :D hellafail? :D
Obrázok

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 6. Júna 2012, 16:42

Aspon taky flush dopredu by pomohol :wink:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Lil_Ego
Autor témy

Streda, 6. Júna 2012, 19:35

momentalne v predu flush v zadu hellafail :D
LSD hrkalka

jollyjoker
Auto: 323ti
Kraj: Zahraničie

Streda, 6. Júna 2012, 22:37

Dôjdi sa ukázať s kolesami cez víkend, ja mám tiež niečo nové ;)
EX 540i6 10/00
EX 540iAT 6/99
EX 540i6 6/99
EX 540i6 2/00
EX 540iA 10/00
EX 323ti 8/98

Lil_Ego
Autor témy

Štvrtok, 7. Júna 2012, 09:25

Ak nebudem v robotke rad dojdem kuknut co mas new :lol:
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Pondelok, 11. Júna 2012, 13:32

No takze mensi update pretesnili sme s Vrecom lavy predny baran takze uz neslzi ako predtym a samozrejme sa odvzdusnil system, disky som dal rovnat lebo ked som bol na geometrii mi bolo povedane ze su krive tri boli tak ze aj dost hoci boli vyvazene a jedne menej takze sa dali prerovnat nastastie im pri rovnani nepraskol ani jeden tak som bol rad ako blcha samozrejem su nanovo vyvazene takze uz len nahodit a jazdit dalej som s kamaratom donecne zacal davat hrdzu do prec lebo to uz malo podla mna obludne rozmery zatial sa dala dole na zadnom leme na vodicovej strane aj git uz je na mieste uz len poriadne vysmirglovat a streknut len lakovacka asi az neskor lebo nie su peniaze na nu a posledna vec co sa spravila bola upgrade palivoveho systemu pomocou nastavitelneho regulatoru tlaku paliva hoci som cital ze to vobec nepomaha a moze to pokafrat motor som to dneska pocas cesty do ZA poskusal a mam pocit ze auto je zivsie na tych 18tkach ako bolo pred tym ale realne vysledky zistim ked pojdem na sprinty s Vrecom ze ci to teda pomohlo alebo som len vyhodil prachy von oknom. A ten regulator tu v okoli maju chalani nahodeny na bawach a podla ich slov to ma vacsie zrychlenie a aj pri drifte to pomohlo takze som zvedavy co z toho bude. No takze to je asi vsetko zatial ked sa mi bude chciet tak aj dajake foto dam ......
LSD hrkalka

vreco

Pondelok, 11. Júna 2012, 13:39

Lil_Ego napísal:
No takze mensi update pretesnili sme s Vrecom lavy predny baran takze uz neslzi ako predtym a samozrejme sa odvzdusnil system, disky som dal rovnat lebo ked som bol na geometrii mi bolo povedane ze su krive tri boli tak ze aj dost hoci boli vyvazene a jedne menej takze sa dali prerovnat nastastie im pri rovnani nepraskol ani jeden tak som bol rad ako blcha samozrejem su nanovo vyvazene takze uz len nahodit a jazdit dalej som s kamaratom donecne zacal davat hrdzu do prec lebo to uz malo podla mna obludne rozmery zatial sa dala dole na zadnom leme na vodicovej strane aj git uz je na mieste uz len poriadne vysmirglovat a streknut len lakovacka asi az neskor lebo nie su peniaze na nu a posledna vec co sa spravila bola upgrade palivoveho systemu pomocou nastavitelneho regulatoru tlaku paliva hoci som cital ze to vobec nepomaha a moze to pokafrat motor som to dneska pocas cesty do ZA poskusal a mam pocit ze auto je zivsie na tych 18tkach ako bolo pred tym ale realne vysledky zistim ked pojdem na sprinty s Vrecom ze ci to teda pomohlo alebo som len vyhodil prachy von oknom. A ten regulator tu v okoli maju chalani nahodeny na bawach a podla ich slov to ma vacsie zrychlenie a aj pri drifte to pomohlo takze som zvedavy co z toho bude. No takze to je asi vsetko zatial ked sa mi bude chciet tak aj dajake foto dam ......

Challenge accepted :D
Obrázok

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Pondelok, 11. Júna 2012, 14:01

čo s ním chceš vyšprintovať keď ma iný pomer diferáku? Poď radšej so mnou, keď ma dáš dole o kúsok viac ako predtým tak to pomáha :lol:

vreco

Pondelok, 11. Júna 2012, 14:36

Ale ja som o dosť ťahší ako kupák :D
Obrázok

Lil_Ego
Autor témy

Pondelok, 11. Júna 2012, 18:57

chlapci ale nehasterte sa s kym sa budem nahanat aj s oboma naraz ak chcete :twisted: to je pekne ze tam ma iny diff ale mna zaujima co to urobi s tym regulatorom lebo mam pocit ze to auto ma vacsie prdy ale chcem si to overit :lol:
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Piatok, 2. Novembra 2012, 19:59

No takze zas mensi Up po fusovani takze menili sa nasledovne veci pri 331500 km ako zadne kotuce stare uz toho mali dost tak sa kupili nove Brembo Maxx uvidime ako budu sluzit lebo som pocul na ne kadejake reakcie ale to sa uvidi az po case dalej menena hardyspojka od Meyle co bola robota ozaj za vsetky drobne hlavne vyfuk od zvodov davat dole uz nikdy viac na starom aute :lol: a este sme spolu s Vrecom pretesnili vanos za co mu velmi dakujem lebo keby som to robil sam tak auto by bolo nepojazdne asi mesiac :lol: no dalej este motorcek na stahovani soferovho okna lebo akosi si povedal ze on uz robit nebude, dalsia vec meneny olej tento raz Castrol Magnatec 10w40 aj s filtrom, klinovy remen od Contitechu a posledna vec zadne silenty prednych ramien od Meyle. A este drobnost ako senzori opotrebenia platniciek takze konecne na palubovke nic nesvieti .....
Nejake fotky robil Vreco lebo mne sa to fakt nechce fotit ked daco opravujem tak mozno dakedy sa ukazu a ked nie tak je to len dobre :twisted: :twisted: :twisted:
Naposledy upravil/-a Lil_Ego v Streda, 7. Novembra 2012, 15:31, upravené celkom 1 krát.
LSD hrkalka

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných