... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
trawis
Auto: BMW E36 318IS coupé
Kraj: Trenčiansky

Re: [E36 323i coupe] Kybel under de construction=par new fot

Piatok, 1. Novembra 2013, 13:30

dvojickA mojho :)

Lil_Ego
Autor témy
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Piatok, 1. Novembra 2013, 16:00

Ano dvojicka ja uz dlho som spekuloval ze dam tie kola do neonovej zltej a potom jedneho dna kukam tvoj pribeh a ze zlte BBS a varavim si a je to v keli uz nebudem prvy ale mas to aj ty paradne =D>
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 18:23

Dlho u mna v pribehu mrtvo tak mensi up v podobe par majstrovaciek. Za posledne dni sa zas co to porobilo asi najzasadnejsia vec je ze sa mi zadarilo kupit svor sice mal jeden uchyt na hlave urvaty ale to nevadilo nakolko moj bol ok tak sme ho dnes premenili aj sa odtestoval jedine co po testovacke bolo iba :D a este dve ciary a smrad spalenej gumy :lol: . Tiez som dal vymenit loziska na alternatore bo mi daco stale piska v motorovom priestore a neviem co :-k jedno lozisko bolo chytene druhe ok ale menili sa obe. No a to piskanie stale neodhalene dufam ze to bude napinak uz sa na nom menila kladka bo bola tiez KO vymenil som za Ruvilacku dufam ze posluzi podobne dlho jak ta predosla. A posledna vec s ktorou sa podelim onedlho bude dokonceny winter setup tak sa uz tesim jak sa bude jazdit na letisku :twisted: a potom budu aj foto a aj videjko
LSD hrkalka

Užívateľov profilový obrázok
Arnold
Auto: E91 F48
Kraj: Košický

Štvrtok, 6. Februára 2014, 20:54

Lil_Ego napísal:
Dlho u mna v pribehu mrtvo tak mensi up v podobe par majstrovaciek. Za posledne dni sa zas co to porobilo asi najzasadnejsia vec je ze sa mi zadarilo kupit svor sice mal jeden uchyt na hlave urvaty ale to nevadilo nakolko moj bol ok tak sme ho dnes premenili aj sa odtestoval jedine co po testovacke bolo iba :D a este dve ciary a smrad spalenej gumy :lol: . Tiez som dal vymenit loziska na alternatore bo mi daco stale piska v motorovom priestore a neviem co :-k jedno lozisko bolo chytene druhe ok ale menili sa obe. No a to piskanie stale neodhalene dufam ze to bude napinak uz sa na nom menila kladka bo bola tiez KO vymenil som za Ruvilacku dufam ze posluzi podobne dlho jak ta predosla. A posledna vec s ktorou sa podelim onedlho bude dokonceny winter setup tak sa uz tesim jak sa bude jazdit na letisku :twisted: a potom budu aj foto a aj videjko

Skús aj remeň vymeniť, mne pískal práve remeň :D

Lil_Ego
Autor témy

Piatok, 7. Februára 2014, 07:51

No nakoniec som pomenil napinak s kladkou na alternatore loziska a aj novy remen a uz je ticho bolo to napinakom ktory zle spanoval a tym padom dodrbal aj remen uz je vsetko na poriadku jak ma byt....
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Re: [E36 323i coupe] Kybel under de construction

Sobota, 1. Marca 2014, 10:22

Len tak naslo sa vo fone :twisted:
Prílohy
20140212_105352.jpg
20131112_160147.jpg
LSD hrkalka
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných